lördag 20 februari 2010

Greetings from Thailand!

Klockan e nu ca 19.30 har och vi sitter pa ett internetcafe i ao nang. Imorgon ska vi aka pa en liten utflyckt och snorkla! Vi har med oss en undervattenskamera sa det blir nog bra bilder! Vi har brant oss ganska ordentligt redan, hela dagen idag spenderades i skuggan vid poolen, vilket var jatteskont!
Det e som ni sakert forstar valdigt varmt har, men vi njuter i fulla drag och det ar helt underbart att vi har sa mycket kvar av semestern! Nu kokar jag snart for detta cafe har visst ingen AC...
Ha det sa bra i kalla sverige sa ses vi snart!

tisdag 16 februari 2010

Packat och klart


Nu drar vi till Thailand! Återkommer om ett par veckor!

söndag 14 februari 2010

Färgbomber!

Via Desire to inspire hittade jag till Couch, som renoverar gamla möbler och är helt fantastiska på det. Bilderna är så färgglada att man måste bli på gott humör av att se dem!






Ha en mysig alla hjärtans dag!

lördag 13 februari 2010

förstör din kartbok!

Vilken bra idé! Jag har ett par gamla kartböcker här hemma som jag tänkt använda till något pyssel, av någon anledning tycker jag att kartor är väldigt vackra.. Så hittar jag denna bilden på homeshoppingspy, och den är ju hur fyndig som helst! Man kan ju klippa ut platser i världen som man älskar, eller platser dit man vill åka. Fin konst samt en bra påminnelse!
Jag måste köpa fler ramar.. jag har blivit taveltokig på sistone..

fredag 12 februari 2010

Back to work

Idag ska jag till jobbet igen, ganska skönt att kommat tillbaka på en fredag.. sen är det ju helg igen :)

Dessa fina tyger är en nyhet på Ikea och jag kommer nog ta en tripp dit efter thailandsresan och handla lite, de kostar bara 39 kr metern och jag tror det kan bli riktigt fina tygtavlor! Motivet passar även sambon bra då han är tokig i manga, och det är ju roligt om även han syns lite i inredningen :)
Charlotta teckning

Charlotta block

torsdag 11 februari 2010

Love

Lite pyssel inför alla hjärtans dag på söndag!

Jag älskar tapetprover!

Förresten så är jag mycket bättre i ryggen nu, det kan nog bero på att jag knappt rört på mig hela veckan.. :) Jag ska dock till en naprapat idag som kan knäcka och känna lite, ska bli spännande.. har aldrig varit hos en sådan förr... :)

tisdag 9 februari 2010

Mer hemmagjord konst

Jag har gjort en ny tavla till tv bänken. Den ska få en svart ram istället för den silvriga, blir nog lite bättre då. Men jag är ganska nöjd ändå :)



måndag 8 februari 2010

Vårmys

Idag var jag på jobbet i ca en och en halv timme innan jag snällt cyklade hem igen. Jag har skadat ryggen när jag tränade i fredags och det gick visst inte över.. så jag får stanna hemma tills det e bra igen, jag vill ju inte äventyra semestern heller!

Så det blir lite hemmapyssel i dagarna. Jag har påbörjat lite decoupage. De fina servetterna ifrån HM-Home blir fina på mina Mys bokstäver i matrumsfönstret. Det blir framför allt väldigt vårigt. Det är ganska enkelt med decoupage, dock lite pilligt. Det är första gången jag gör det nu så om ni har tips så är jag tacksam. Brukar man lacka allt med någon klarlack när man limmat färdigt?

torsdag 4 februari 2010

Damernas

Här är det inte helt färdiga resultatet av tapetprovspysslet jag skrev om för ett tag sedan. Jag beställde jättefina tapetprover från inreda.com för att göra en dam och en herre till toalettdörren. Damen och herren har i några dagar legat och blivit tillplattade under en trave böcker, men som ni ser så behöver jag nog tyngre böcker då denna damen fortfarande putar med magen..
Jag är inte helt säker på hur jag ska fästa dem på dörren på ett bra sätt. Trodde det skulle fungera med dubbelhäftande tejp faktiskt men det gick visst inte alls.. så om ni har tips så tar jag tacksamt emot dem!

tisdag 2 februari 2010

tjusiga planeringar

Vissa saker är riktigt svåra att motstå helt enkelt, och på grund av det har jag nu en egen personlig almanacka.. :)


En rolig detalj är att man kan välja att ha några sidor målarbok på de sista sidorna i kalendern. Det ville ju jag, så himla onödigt kanske men så roligt det kan bli :)

måndag 1 februari 2010

Hemmagjord kakao

Så fort jag hittat en hammare här hemma (jag blir tokig, var är den!) så ska denna tavlan upp i köket. (jag älskar min nya fotoskrivare förresten..) :)

(Bilderna på min kakaotavla har jag tagit bort i väntan på att Olle Eksells rättighetshavare bestämmer om jag får visa upp den eller inte, jag hoppas att de återkommer!)