fredag 30 juli 2010

Zoo

Gårdagen spenderades på Köpenhamns Zoo tillsammans med goda vänner och massor med fina djur. Jag rekommenderar verkligen ett besök dit, då där finns hur mycket som helst att titta på. Det blev en hel del bra bilder!





Bilderna togs av mig och sambon.

måndag 26 juli 2010

hoo

Uggletrenden fortsätter i höst hos Lagerhaus, helt bedårande om ni frågar mig! Många av dessa ugglor får gärna flyga hem till mig :)





Detta lilla anteckningsblock kommer definitivt att inhandlas, på grund av min passion till att göra checklistor av allt. Med detta blocket blir man ju extra glad av att göra sin lista :)

fredag 23 juli 2010

Hemmagjorda skor!

Detta tycker jag är riktigt kul, på Nelly.com kan man nu designa sin egen sko och vinna en massa priser. En regnig dag som denna kan jag sitta och komponera oändligt många skomodeller :) Dessa två hade jag gärna haft i höst!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



måndag 19 juli 2010

Nu drar vi!

Idag sticker vi iväg på en liten minisemester! En weekend mitt i veckan spenderas i Köpenhamn, på ett hotell som jag först läste om i ett nummer av Family Living, med utsikt över rådhusplatsen. Det ska bli riktigt mysigt! Samtidigt blir det lite tyst här på bloggen tills på onsdag eller torsdag.

Vår resa är ganska oplanerad och vi har inte bestämt vad vi ska hitta på när vi kommer dit, så om ni har bra tips på aktiviteter, restauranger eller andra sevärdheter så berätta gärna! Jag kan kolla kommentarerna på telefonen var vi än är.




Ha det så bra!

torsdag 15 juli 2010

Jag som modell :)

Lite roligt tidsfördriv hittade jag på Damernas världs hemsida. Efter en stunds meckande så dyker jag själv upp som omslagsmodell, ganska kul faktiskt :)

Man kan tävla med sitt omslag om biljetter till Guldknappegalan, så om ni vill får ni gärna rösta via länken under bilden, men framför allt så var detta en ganska kul grej faktiskt, det är ju inte så ofta man får leka modell :)

Kolla omslaget och rösta!

Lägg märke till att just detta nummer av Damernas värld även belyser årets hetaste fest.. hmm kan det syfta till ett visst 25 års firande månntro.. ;)

Svalka i trädgården

Till helgen flyttar min bror till hus, och om jag hade hus och trädgård så hade en utedusch varit högt på "att-göra-listan". Speciellt i denna värmen! Här är lite inspirationsbilder.



Bilder från apartment therapy



Bilder från Sköna hem

Bild från Living etc

tisdag 13 juli 2010

Inspiration till trädgårdsfest

Dessa underbart varma dagar spenderas inte framför datorn vill jag lova! Helgen spenderades på landet bland mygg solsken, och på stranden. Jag som är världens badkruka har doppat mig i havet vid ett flertal tillfällen under helgen, säkert fler gånger på några dagar än på hela förra sommaren!

Sambon och jag har en vecka kvar på jobbet sen är det 4 härliga veckors semester! Då ska vi iväg till Köpenhamn i ett par dagar, och efter det är det nog mest vila och festplanering som gäller!

Vad gäller festen så letar jag ständigt efter lite inspiration, här kommer bilder från Living etc.



onsdag 7 juli 2010

Blocketfynd i behov av lite kärlek

Visst är det fint?! Mitt nya brickbord som vi körde och hämtade igår kostade mig en hundring, det är lite skavt och har lite ringar efter glas på brickan, men det var kärlek vid första ögonkastet! Nu står det bredvid vår tillfälliga soffa i väntan på en makeover, jag ska bara komma på hur jag vill ha det. Svart eller vitt? Tapet, vaxduk eller inget alls i brickans botten? Svart pianolack på hela grejen? Har ni synpunkter så kom gärna med tips, jag vet bara att något ska göras, sen återstår det att se vad det blir.. :)

måndag 5 juli 2010

Tillfälliga nyheter

För tillfället inväntar vi vår nya soffa som ska levereras om ca 3 veckor. Vår gamla soffa såldes och byttes tillfälligt ut mot en 2 sitsig Klippan från Ikea, och ni kan ana att vi långbenta soffliggare inte riktigt får plats.. Vi börjar längta rejält efter vår stooora 4-sits från Living!

Sen har vi ju även sålt vårt soffbord, och inte ersatt det med ett nytt då det jag vill ha inte finns på lager förrän efter sommaren... Så nu har vi istället två fotpallar från Ellos, men det fungerar sådär eftersom de är lite mjuka och låga. Eftersom de är så små är där alltid någonting på dem men då våra ben inte får plats i soffan vill vi ju ha dem på fotpallarna... dilemma dilemma..

Sambon föreslog att vi köper en tillfällig fåtölj, det kanske var en bra idé faktiskt.

lördag 3 juli 2010

Skogstankar

Jag planerar en ganska stor fest när jag fyller 25 i augusti, och medan jag väntar på att gästlistan ska färdigställas och alla ska svara på inbjudan så funderar jag mycket på temat kring dukning och dekoration. Jag kommer till att ha festen i sambons föräldrars trädgård, som ligger en bra bit utanför stan, därför vill jag att festen ska vara något lite extra för alla som tar sig besväret att komma och fira mig!

Idag när min kära mor var på loppis hittade hon ett ganska stort partytält för 150 kr vilket blir superbra! Jag tvekade dock först eftersom det var grönt.. Men jag har tänkt efter lite och kommit fram till att jag helt enkelt får ha ett skogstema på dukning och dekoration, och vips så dyker det upp jättemånga idéer i mitt huvud om hur jag vill göra :) Detta ska bli så roligt!



Den första bilden är från Green wedding shoes, de andra två är från Mateus.

Förresten vill jag bara nämna att Mateusporslin är så himla fint!