tisdag 26 oktober 2010

Mina favoriter

trots att detta ska föreställa en inredningsblogg så kände jag att jag ville visa upp mina favoritsmycken här, bara för att jag kan och vill :)

Mitt armband från Pandora fick jag i födelsedagspresent av sambon och det har sakta men säkert börjat fyllas med berlocker, och varenda en har speciell betydelse då jag fått den i present eller köpt den för ett speciellt tillfälle.

Det blåa armbandet  från Snö fick jag i födelsedagspresent av en vän, och jag älskar helt enkelt den blå färgen, tycker det syns så bra och passar till allt!

Det nyaste tillskottet till smyckessamlingen är mina Miss Dee ringar som jag är så glad för eftersom jag an variera dem hur jag vill, och så är de ju så fina! :)

måndag 25 oktober 2010

Mitt vardagsrum

För en tid sedan var jag och shoppade på Moltex i Svedala. Med mig hem fick jag 4 prydnadskuddar, 2 gardinlängder och en fransgardin med pärlor, och hela kalaset kostade under 600 kr. Jag var lyrisk när jag kom ut från butiken så lycklig jag var! Det är något särskilt med att fynda!



Nästa rea på Moltex är i november, då ska jag shoppa lite mer, kanske är det sovrummet som ska inredas denna gången!

söndag 24 oktober 2010

Välkommen

En ny tavla hänger nu i hallen och välkomnar all gäster in i vårt hem. Jag är jättenöjd med den. Dock får jag tänka ut något mer att hänga där så den inte hänger helt ensam, den behöver nog en kompis :)

klicka på bilderna för att se dem större

Tavlan finns i shoppen, och kan fås med egen text eller efternamn under välkommen. Så kika in på iriskonst!

lördag 23 oktober 2010

Ett vackert hem till salu

Jannice med den väldigt inspirerande bloggen Simplicity avslöjade precis hemligheten att deras hus är till salu. På sin blogg visar hon nu upp bilderna som finns på hemnet och jag kände att jag också ville visa dem här, för det är ett riktigt vackert hem! J

annice arbetar som feng shui konsult och det märks i hennes hem då det finns ett lugn och en harmonisk känsla i inredningen. Så kika in hos henne och njut av inspirationen!




Jag gillar verkligen de två olika borden bredvid soffan med ljusstaken på det ena och lampan på det andra. Utan att kunna sätta fingret på varför så tycker jag att det blev extra fint med udda bord :)

Lägg märke till stolsdynorna i fårskinn, hur vackra som helst!



onsdag 20 oktober 2010

Onsdagsinspiration: Walk-in-closet

Inspirationsinläggen kommer närmre och närmre mitten av veckan.. men äh, så länge det blir ett inspirationsinlägg i veckan så är inte jag så petig i alla fall :)


Vem vill inte ha en walk in closet? Här har ni lite bilder på några välfyllda garderober som förmodligen tillhör dem med välfyllda plånböcker :) Bra inspiration för att hålla ordning och reda är det i alla fall!

 




Såhär ser det ut i min favoritinredare (en av dem i alla fall!) Nate Berkus egen garderob!

Skodesignern Brian Atwood  har en väldigt stilren garderob bakom stängda dörrar.

Jimmy Shoo's grundare Tamara Mellon äger denna garderoben. Vem kunde ana att den skulle vara full med snygga skor..
Vill man piffa upp sin walk-in lite så kan man alltid piffa med lite konst. Som denna tavlan från iriskonst till exempel, den stämmer ju in på de flesta ;)

tisdag 19 oktober 2010

Avslöjade hemlisar!

Anledningen till att inläggen inte kommit lika tätt här som de annars gör är att jag har haft hemligheter för mig. Men dessa är jag faktiskt ganska redo att avslöja nu! 

Jag har länge haft som intresse att göra grafisk konst. Hittills har jag bara gjort till mig själv, och någon enstaka tavla till vänner och familj, men nu känner jag att det är läge att utvecklas lite. Därför lanserar jag nu bloggen iriskonst där mina alster kan köpas!


Här är ett urval av tavlorna som kommer säljas! Klicka på bilden för att se den större.

lördag 16 oktober 2010

Miss Dee

my precious

Jag har blivit ambassadör för Miss Dee, som säljer de fina Combiné ringarna som har skrivits om på en del bloggar den senaste tiden. Igår fick jag hem mina ringar och gissa om jag är nöjd! De är jättesnygga och det är roligt att kunna kombinera dem på olika vis och på så sätt förnya dem lite. Jag vill ha ännu fler, och det kommer det nog att bli så småningom! 

Ringarna säljs bland annat på Perlanliving.se, och om ni är i Malmö så kan ni kika in på Åhlens City där de också finns.

tisdag 12 oktober 2010

Vingar på väggen


 Nytt på väggen i hallen här hemma är två fjärilstavlor som jag gjort själv och skrivit ut på fotoskrivaren. Jag är helnöjd!
 
Det gick åt en hel del färg till den svarta tavlan, men det var det värt!

måndag 11 oktober 2010

Outlet tips

Dagens hetaste tips om man bor i närheten av Svedala i Skåne är att ta sig till Moltex outlet som har öppet nu tills på onsdag och som säljer hemtextil. Jag var där i lördags och köpte gardiner och massor med kuddar till superbra priser. Riktigt fina grejer har de, jag vill dit igen och handla mer!


Bild: skärmdump från Moltex.se

Imorgon kommer jag nog visa bilder från vardagsrummet, med all ny textil. Dock har sambon nu spridit ut massor med paintball utrustning på vardagsrumsgolvet, och det är inte så fint att ha med på bild..

Måndagsinspiration: Himmelsäng

Jag råkar vara väldigt nöjd med min fina säng från Ilva, men om jag hade valt en ny säng idag hade jag utan att tveka köpt en himmelsäng. Det är romantiskt, vackert, elegant och stilrent. Här är några inspirerande bilder!




torsdag 7 oktober 2010

Karins kuddar

Ibland så susar dagarna förbi och innan jag vet vad som hänt är vi inne på veckans fjärde dag och inte ett enda blogginlägg har producerats, så kan det gå!

Jag har lite hemlisar som jag jobbar med just nu nämligen vid sidan av jobbet och bloggandet, som jag får avslöja vid ett senare tillfälle. Nu passar jag istället på att tipsa er om att gå in på hemmakanalen och kolla in hur Karin Mannerstål gjorde snygga och enkla kuddar i tisdagens avsnitt av Äntligen hemma.

Jag blev inspirerad, och kommer använda hennes mall för att göra kuddar av mina gamla gardiner.

tisdag 5 oktober 2010

Vinnaren!


Tävlingen är avgjord och vinnaren blev Sandra med bloggen Inspirera mera, grattis Sandra!

Tack till inneonline.se för samarbetet och till alla er som deltog, och misströsta inte, jag har fler tävlingar på gång så småningom så det kommer nya chanser att vinna fina priser! :)

söndag 3 oktober 2010

Sista chansen


Idag är det sista tävlingsdagen. Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen där du kan vinna de fina Kivilyktorna!

lördag 2 oktober 2010

Plan för förändring

I hallen har vi ett vitt bord med lådor som är lite av en avställningsyta för post och nycklar när man kommer in genom dörren. Jag är inte helt nöjd med lösningen då det samlas en massa papper och skräp på bordet, samtidigt som lådorna inte används då de är små, fulla och tröga att öppna. Utseendemässigt är jag dock ganska nöjd, så jag kom på en idé som gör förändringen liten men effektiv.

Såhär ser det ut nu, förutom att det finns två papperskassar med reklam under bordet. Inte så tjusigt...
Hyllan Alex från Ikea kostar 399 kr och är ju i stort sett likadan som mitt bord, fast med bättre lådor och utan ben! Praktiskt när man städar och effektiv förvaring!

Inneonline.se hittade jag denna pärlan! Rebag heter den och är ett snyggt sätt att återvinna papper! Den ska jag ha och den kostar 549 kr. Jag ser fram emot att göra förändringen, som är liten men känns nödvändig!

P.s Du glömmer väl inte bort att tävla om Kivilyktorna från inneonline.se?

fredag 1 oktober 2010

I ♥ film

Som Buzzador får jag testa lite olika produkter och tjänster, och just nu testar jag Lovefilm.se, där jag kan hyra filmer, behålla dem så länge jag vill och enkelt (och fraktfritt) skicka tillbaks dem när jag är klar! Det är faktiskt inte dumt att ha lite nya filmer hemma hela tiden. De jag såg var "The blind side", som är en jättebra sann historia som verkligen berör. Sandra Bullock fick en välförtjänt Oscarstatyett för denna rollen. Kolla trailern här:



Den andra filmen jag hyrt och sett heter Nine. Den var sådär.. så ni behöver inte nödvändigtvis se den, se något annat istället :)

Ett hett tips om du också vill hyra lite filmer utan kostnad; gå in på Lovefilm.se och ange presentkoden FILM09 innan den 31 oktober så får du hyra 4 filmer i en månad!

Vill du också bli Buzzador och testa nya produkter och tjänster så kan du klicka här!