måndag 28 februari 2011

Läder

 En riktigt trevlig nyhet från Miss Dee är deras nya läderarmband ST Maxime och Nice. De står högt upp på min önskelista just nu :)

De bruna och svarta armbanden överst på bilden vill jag ha!

Och detta!

Återförsäljare av de fina armbanden och andra fina smycken finns hos missdee.se

torsdag 24 februari 2011

Moltex outlet

I helgen är det dags igen för Moltex outlet i Svedala att slå upp portarna. Man kan fynda rejält! Mer info finns på Moltex.se

onsdag 23 februari 2011

D.I.Y minnestavla

Med en djup ram och lite tapetprover ramade jag in mitt handavtryck som legat i en låda i flera år. Lyft fram minnena istället för att packa ner dem! 

Själva handavtrycket gjorde jag nog när jag var 5 år gammal :)

lördag 19 februari 2011

Ikeabesök

Ett ikeabesök med en kollega i måndags resulterade i en full kundvagn, dock var det bara tre av varorna som var mina egna eftersom vi handlade åt jobbet. Trots allt så är det alltid trevligt med ett besök på det stora varuhuset. Varorna nedan, inklusive en vit tavelhylla var det jag shoppade, inom kort får ni se det på plats.


Jag har haft en del att göra denna veckan så uppdateringarna har blivit lite lidande. Orken försvinner faktiskt lite när det är renovering på gång, och lägenheten är väldigt dammig och stökig.. Jag trodde att badrummet skulle stå färdigt denna vecka då de endast har kvar att sätta dit dörrkarmen och hänga ett spegelskåp på plats, men de sista detaljerna tar tydligen väldigt lång tid att göra... och frustrationen är fulländad! Huvudsaken är att det i alla fall ser bra ut, och kanske kanske kan det bli klart nästa vecka!

tisdag 15 februari 2011

mosaik

Brukar era respektive också undra vad ni gör när ni tar med er finporslinet och fotar det på badrumsgolvet?

Fler tallrikar och en del bestick kan hittas på fabriken.

måndag 14 februari 2011

Vinnaren

Vinnaren av halsbandet från Miss Dee blev en anonym tävlande med följande motivering:
 Jag vill skämma bort en min lillasyster som kämpat länge med saker som varit upp och ner men äntligen kommit börja komma upp och må bättre.. ett fint hjärta runt halsen skulle kanske få henne att le lite eXtra :)

Jag hoppas att ni alla har en underbar alla hjärtans dag! Rå om varandra lite extra nu :)

 
Bild på en sockersöt romantisk bakelse från coop

söndag 13 februari 2011

Budskap

Tavlan Budskap finns nu att beställa på iriskonst

Detta får bli mitt otroligt försenade bidrag till Fabrikens tisdagstema som denna veckan var hand made by me :)

Glöm inte tävlingen som avslutas idag! Ett jättefint halsband ifrån Miss Dee står på spel!

torsdag 10 februari 2011

Vinn ett hjärtligt halsband!

Nu i dessa hjärtans och kärlekens tider så vill jag gärna lotta ut ett jättefint halsband från Miss Dee till någon av er kära läsare!

Reglerna är enkla! 

För en lott: Skriv en kommentar (med mailadress) och berätta vem du vill skämma bort på alla hjärtans dag!
För en extra lott: Tipsa om tävlingen på din blogg (låna bilden ovan och länka till  tävlingssidan) eller via din facebook (tryck på facebook knappen under inlägget).

Tävlingen avslutas den 13 februari kl 22.00 och vinnaren publiceras på alla hjärtans dag!

onsdag 9 februari 2011

Dyrt eller billigt?

De vackra skålarna med marockanskt mönster från Tine K home är väldigt vackra, men kostar runt 200 kr.
 Dessa skålar och muggar från indiska har liknande mönster och kostar 79 kr st. Ganska lika eller hur?

Jag hade vägarna förbi Indiska häromdagen och fick tillfälle att faktiskt känna och se närmre på porslinet och det var visserligen fint, men på många var mönstret utsmetat på vissa ställen slarvigt ritat.. och helt plötsligt tyckte jag att 79 kr var för mycket att betala för en liten skål..  Så de fick faktiskt inte följa med mig hem. Jag får helt enkelt hoppas att jag har lite hundralappar över någon dag så jag kan köpa några Tine K skålar jag inte behöver :) 

Vilken gillar ni bäst?

måndag 7 februari 2011

Kärlekstips

 Nästa vecka är det ju som ni säkert märkt alla hjärtans dag! Många kanske tycker att denna dag egentligen ska firas varje dag, eller att dagen är ett jippo som handeln kom på för att tjäna pengar. Min åsikt är en annan, jag älskar det! :) En dag som ska ägnas åt den man älskar, med lite extra gulligull och härlig uppskattning, uppvaktning och överraskningar. När alla andra dagar råkar vara vardagar, så är det bra med en dag som påminner oss om att rå om varandra.

Lite tips till överraskningar följer därför :)(jag vet att de flesta av mina läsare är kvinnor, men ibland kan det vara bra att överraska och unna sig själv lite nytt och fint, för det är du faktiskt värd!)

Miss Dee är jag ju svag för (och ambassadör för också) :) Denna kombination i hjärtats tecken finns hos Perlan Living.

Min egen kombination är inte dum den heller  :)

En tavla med ett  fint budskap, från iriskonst


Vi har förresten både väggar och golv klara i badrummet nu, det sista sker förmodligen denna veckan. Det ska bli skönt att kunna duscha hemma igen!

onsdag 2 februari 2011

Favoritfärger i inredningen

Min absoluta favoritfärg i inredningen just nu är faktiskt grå. Ganska otippat tycker jag att jag faller för den lite tråkiga färgen när vi går mot färgglad och spirande vår, men smaken är vad den är :)

Det hela sporrades av den gråa hallen, som sedan ledde till gråa konstverk i vardagsrummet (bilder kommer) och så småningom (om jag får min vilja fram) även mörkgråa väggar i vardagsrummet. Även badrummet får sig en omgång med grå mosaik (som jag tänkte visa bild på men kortläsaren vill inte...). 

Så det blir en grå vår hos inredningskaos i år, and I love it!

Kolla på fabriken för att se fler inspirerande inlägg om favoritfärger i inredning!

tisdag 1 februari 2011

Vinnare

Vinnarna Daniela, Eva, Gunilla och Carola har kontaktats via mail och kommer snart att få hem en fin box med Clinidermprodukter med posten. Gratulerar till vinsten!

Rätt svar på frågan var 5 (och de som svarade 7 fick också rätt då de räknade in herrprodukterna). Tack till alla deltagare, och speciellt till alla som hade rimmande motiveringar, det var himla trevlig läsning :)