fredag 31 augusti 2012

Den underbaraste av Claror


 Denna dagen har gått fort må jg säga. Nu sitter jag på Green Matmarknad i gott sällskap med ett sjukt härligt liveband som spelar jazz så man vill göra lite jazzhands ni vet. Jag vill bara nämna för er som bor i malmötrakten att självaste Underbara(ste) Clara föreläser på malmös stadsbibliotek på onsdag nästa vecka. Gå in där och anmäl er fort som attan för platserna är snart slut.

Vi ses där :)

torsdag 30 augusti 2012

Dagens uppslukande bloggtips

Just nu när jag egentligen borde kollat upp vad jag ska laga för middag ikväll sitter jag istället och hänförs av min nya favoritblogg som jag hittade idag. Ett inlägg om dagen lägger denna snygga kvinna upp, med så snygga bilder på henne i såååå snygga outfits. Sen är det inte bara en blogg heller, nä då kan man ju inspireras vidare på hennes Pinterest sida eller kolla hennes videos på Youtube. Jag blir riktigt inspirerad att dels shoppa massor med nya kläder, skor och väskor och även utveckla mina fotoskills och inhandla en videokamera så jag kan göra tutorials om någonting.. kan för glatta livet dock inte komma på en endaste idé på ett tema för filmerna jag ska producera.. men ändå. En sak i sänder heter det ju.

Jag kan alltså sitta här hela dagen. 
Stackars sambon kommer förbli hungrig..


Ett nyttigt samarbete



Visst är ni sjukt peppade! Jag är det i alla fall :) Nu avslöjas det nämligen att Inredningskaos är en av tolv bloggar som är med i Apotekets nya bloggpanel! Anledningen till all hysch hysch här är att Apotekets pressrelease går ut först imorgon så först nu har vi fått lov att säga något alls. 

 Så i Stockholm var det alltså detta jag höll på med. Lärde mig lite om Apoteket, vad de står för och hur de arbetar. Kikade på deras nyheter och fick höra deras framtidsplaner. Lärde känna lite högt uppsatta apotekare och känna och se på en massa krämer och tuber. Kalas alltså. 

Så nu ska vi, detta sjukt coola gäng, prova och recensera Apotekets hudvård- och skönhetsprodukter och agera som en vanlig panel hade gjort annars, bara det att vi gör det lite mer offentligt än vad det annars hade blivit. Allt blir ju så mycket roligare offentligt eller hur?
Så här ser ni oss alla som på ett mittuppslag av Vanity Fair. Förutom min blogg så har vi då (utan någon vettig ordning): Avenymamma, Lady Thirty, Happy Days, Fru Westman, Heartcore, Sweetkay, Fitness och hälsa, Linda Blom, Spark i baken och Emring - En mammas dagbok. Sjukt bra gäng detta. sjukt bra!
 Alla blev ju fotade individuellt för pressreleasen. Man blir väl aldrig helnöjd med sin egen bild misstänker jag.. jag tycker jag ser så förbannat snäll ut (vilket jag visserligen är.. men ändå..)! Hade haft lite mörka höstiga färger (trots högsommarvärmen) och sotiga ögon bakom en lång lugg och sett lite sådär svår ut. Det hade varit ascoolt. 

Så det var dagens hemlighet, som inte är en hemlighet mer :)

onsdag 29 augusti 2012

Jag skolkade

 Denna dagen alltså. Vissa dagar är bara sådanna, som tar all ens energi fastän inget särskilt händer. Vid två tiden hade jag behövt en tupplur redan och det var efter en relativt lugn dag på jobbet.. märkligt det där. Det handlar väl om dagsform antar jag. Mitt dagshumör vad det i alla fall inget fel på och det är väl det som är huvudsaken :)

Snygga lampor på Gina Tricot. Skyltdockornas kläder var rätt bra de med, men här var det lamporna som reflekteras i spegeln som mitt öga fastnade för. Tjusigt.
Efter jobbet cyklade jag i alla fall in till staden för att bli av med någon millimeter lugg hos Böddi och hämta tillbaka min bankdosa som jag glömde där sist.. som jag aldrig hade hittat om Böddi inte ringt och nämnt att han hade den.. vem letar efter sin bankdosa hos frisören liksom... nåväl. 

Hos frissan satt någons fru Emma med hela familjen och blev friserade (förutom den lille busen då som mer satt och snackade med grabben i spegeln och verkade ha sjukt roligt) så det blev rätt mycket blandade språk där ett tag tyckte jag.. Böddi och jag på isländska, jag och Emma på svenska, Emma och Böddi på engelska.. man kan lätt bli lite snurrig av det när man redan är lite trött i huvudet... :) Men, ändå. Alltid trevlig med både Böddi och Emma, oavsett språk.

Sen skulle jag vidare på lite föredrag, som jag själv valt att gå på för att bli lite klokare. Dock kände jag så fort jag satte mig när klockan var 18 och jag redan var sjuuukt hungrig att nä, här sitter inte jag till halv nio och är koncentrerad... Så i kafferasten så skippade jag kakan de skulle bjuda på och cyklade hem. På vägen köpte jag sushi, en stor sådan. Så jag skolkade alltså, och det var ju ett tag sen sist :)

Men ja. Det var min dag i alla fall. Väldigt skön med härliga människor, ett lite trött huvud och lite skolkning. 
Imorgon avslöjar vi hemlisar, 
och det är ju alltid kul.

Dagens flängande

Bild: Sköna Hem
Idag är en sån där dag där jag inte riktigt kommer hinna med att blogga så mycket. Nu sitter jag på jobbet och så ska jag direkt in till stan och klippa lite lugg hos Böddi och sen gå på lite kurs som jag hoppas ska göra mig lite klokare, och då är jag nog inte hemma igen förrän vid klockan 21.. så känner ni att ni vill ha koll på mig så kan ni kolla på instagram (inredningskaos) så missar ni nog ingenting. 

Bilden ovan visar vad som komma skall..mysiga tyger, lite mörkt och murrigt. Hösten börjar göra intåg, och för mig är det nog helt okej :)

tisdag 28 augusti 2012

Tisdagens smyckesbilder

Ikväll jobbar jag till halv åtta, och kommer nog att vara lite slut efter den dagen. Så tills imorgon får ni lite pausbilder, med snygga Miss Dee smycken.

Ha en bra Tisdag. 
och hörrni, ni är ju bara bäst tycker jag.

Vårtyger och hemlisar

Ännu några loppisfynd här. Våriga tyger.. jag vet, jag är liiite off season här, men vad ska man göra. De talade till mig så jag hade inget annat val än att köpa dem. Det blåa är en duk, det blommiga är sängkläder och den mintgröna (älskade mintrgrön!) är ett örngott. Förmodligen kommer allt utom örngottet få ett annat syfte, kanske fler kuddar eller stolsdynor eller något, det återstår att se. 

Jag vill att denna veckan ska gå lite fort. På torsdag kommer ett sånt där lite avslöjande inlägg här nämligen, där ni får veta vad allt tisseltassel och hemliga möten i Stockholm har handlat om. 
Att ha hemligheter är inte min starkaste sida så det ska bli skönt att kunna avslöja :)

Sen har jag ju visserligen lite fler hemlisar som jag måste hålla på lite längre.. 
men en mindre på torsdag alltså :)

måndag 27 augusti 2012

Kranium och sånt, ni vet.

Kom på att jag glömt visa några bra formexbilder. Dessa från Lotta Jewellerys monter där smyckena ser ut som att de hör hemma i en trollskog i landet långt borta där alla märkligheter bor, på ett bra sätt då, riktigt fina är de.

I montern stod någons fru Emma och blev igenkänd. Efter en liten pratstund kom jag underfund med att jag hade velat gå en kurs hos denna människa, hon är en sån där peppare, en sån som får en att vilja förändra grejer, hitta på storslagna affärsidéer och bli entreprenör. Peppare är bra att ha i sitt liv, det bör alla ha. 

En annan sak som jag kom på att jag verkligen behöver ha i mitt liv är kranium med horn på. Hur läckert var inte det?! Precis som det på andra bilden, jag vill ha flera stycken och måste nog lägga en bevakning på blocket efter det. 

Så sagosmycken, peppare och kranium. 
Good stuff det där. 

Fulsnygga loppisfynd

 Sjukt bra grejer, eller hur? :D

söndag 26 augusti 2012

Grönskönt loppisfynd

 På loppis låter jag mitt öga spana lite löst över allt krimskrams och se om något lockar min blick till sig. Dessa drogs mitt öga till direkt. Mönstret på dem (chevronmönstret som även finns på bloggens bakgrund), färgen på dem, hela 70-tals känslan som egentligen inte är så mycket min stil alls tilltalade mig riktigt mycket. 

 Fem koppar (lite svinn där tydligen), fyra assietter, en tekanna och en liten mjölkkanna för en hundring. Som hittat för en servis som jag egentligen inte behöver :)

 Stämpeln under leder den till England. Företaget Denby som har gjort stengods i över 200 år, dessa är ju dock lite yngre och förmodligen inget särskilt värdefullt, men de passar fint in hos mig :)

Detta var de snygga fynden. Sen har vi lite fula, lite fulsnygga och lite som egentligen inte passar alls. 
Men dem kan vi ta imorgon tycker jag :)

En redigeringssöndag

smycken från Marmalaid. Halsbandet var en gåva från sambon som han överraskade mig med på jobbet. Han är bra på det viset min käraste :)
Idag har varit en fotodag kan man nog säga. I stort sett hela dagen hittills har gått åt till att fota och redigera. Riktigt kul är det också. Det enda som är lite störigt är att datorn gör mig sömnig, så helt plötsligt sitter jag med väldigt tunga ögonlock och irriterar mig på tröttheten.. 
jag vill inte sova, bara jobba.

Mest smycken som har fotats idag. Nu ska jag dock ta tag i att fota gårdagens loppisfynd, för ujujuj vad jag handlade! :D

Fredagens baby shower

 Att ha baby shower tycker jag är en tradition som vi borde anamma lite mer. Att överösa en blivande mamma med presenter låter helt korrekt i mina öron, alla borde få överösas med gåvor ibland, och när man känner sig stor som ett hus kan man väl gott förtjäna lite uppmuntran och hejarop liksom. 

Värdinnan Jenni slog på stort, speciellt när det gällde bakverken. Supersöta cupcakes med allehanda filurer på eller vackert dekorerade som blommor. Det bästa av allt var nog också att de var goda. Kristyren var inte någon sötsliskig historia utan en blandning av vit choklad och creme fraiche (eller nåt..) så det istället blev lite syrligt, och de slank minsann ner. 


 En av lekarna som anordnades var att alla skulle gissa omkretsen på magen, och gissa vem som tog hem första vinsten! Jodå, jag gissade rätt på centimetern, hur ofta händer det!

Jenni strävar lite emot att få höra siffran.. :)

Det var lite mörkt i lägenheten så bilderna blev antingen korniga (ajfånbilder) eller suddiga (systembilder), men jag har gjort mitt bästa för att lysa upp och göra lite mer synligt. 

Idag ska jag smida lite hemliga bloggplaner, visa upp mina loppisfynd och eventuellt sy om en skjorta om jag kommer på vart jag har packat ner min symaskin..

lördag 25 augusti 2012

Sveriges snyggaste fiskfjäll

Jag har hittat ett nytt märke. Ett märke jag gillar så mycket att jag blir lite nipprig när jag tittar på deras hemsida. Det är väskhimmelen, faktiskt. MRKT heter stället, och där bor bland annat dessa godingar


Filt, fantastiska färger, dekorationer som jag tycker ser ut lite som fiskfjäll ändå gillar riktigt mycket. Allt från stilrent och propert till lekfullt och lysande färgglatt.

Så kolla in det om ni blir sugna på lite fiskfjäll.
MRKTstore.se heter det.

En blöjtårta och Michael Kors

 Gårdagens baby shower outfit. Det blev premiär för födelsedagsskorna från Michael Kors (från La Lujo) och de var ju fantastiskt bra att gå i! Det gjorde inte ont någonstans! Det enda jag fick tänka på var balansen.. för tolv och en halv centimeter är inte att leka med..
 Min gåva till värdinnan var denna. En hemmapysslad blöjtårta med gröna detaljer. Inuti tårtan har jag gömt en flaska rött, mamma måste ju också få lite presenter ;)

Snart kommer bilder från själva festen, där det fanns pastelliga cupcakes som var alldeles bedårande. 


fredag 24 augusti 2012

Dagens agenda

Idag blir det full rulle. Efter jobbet ska jag pyssla ihop en enorm och tung grej och komma på hur jag ska kånka grejen på bussen då jag är lite för snål för att a taxi ibland när de hittar på egen geografi. Bussen leder till en baby shower, vilket kan bli intressant, vad har man på sig på en sån?

Samtidigt så går min hjärna på högvarv.
Jag smider planer.
Stora planer.

torsdag 23 augusti 2012

En såld lägenhet senare

Såhär ser jag ut när jag precis sålt en lägenhet, glad, lite lättare om axlarna, lite rufsig i luggen (det är ju trots allt lite omtumlande..) och nöjd med att få fira att vi nu är ett steg närmre sjukt många vuxenpoäng.

På bilden kanske ni också kan ana att jag fått en spark i baken, nu får vi ju flytta om cirka en månad.. 
Att göra huset beboeligt och inflyttningsklart, det är nästa projekt alltså. 

Det är helt okej om det regnar då.
Jag bara säger det..

Torsdagsskumpa

Om cirka tio minuter sticker jag iväg på ett möte. 
Efter mötet ska denna korkas upp. 
Vi ska fira!

Jag återkommer då. 

Drömmen om en dusch på vinden

Bild: Country Living
Denna bild känns lite som en dröm. Vi har ju en vind, som faktiskt går att inreda (även om det är ett projekt som ligger väldigt långt in i framtiden). Men kom igen.. hur svårt ska det vara att fixa ett avlopp och sånt på andra våningen, det löser sig väl. Då hade man ju kunnat ha en "master bedroom suite" på vinden med tillhörande "master bathroom". Då hade jag varit lite lycklig.. 

Ikväll händer det grejer.
ojojoj vad det händer grejer.. 
Ikväll får ni veta vad vi håller på med
och det är ganska stort!

onsdag 22 augusti 2012

Mina isländska italienska köttbullar

Kvällens middag såg ut såhär, och smakade så jäkla gott att sambon inte får med sig en matlåda imorgon.

Lammköttbullar i tomatsås   
(receptet är väl för ca 4 personer, men eventuellt äter ni upp allt ändå, det gjorde ju vi)
Bullarna:
Blanda 500 g lammfärs med ett ägg, en tesked dijonsenap, en tesked med sambal oelek (mer eller mindre efter smak) och två pressade vitlöksklyftor. Krydda med paprika, timjan, salt och peppar. Rulla till bollar, ni får själva välja storlek :)

Såsen:
(jag använder inte mått.. så höfta lite och gå på känsla, då blir det kärlek i maten).
Blanda en burk krossad tomat, lite rött vin (kanske två, tre deciliter), sambal oelek efter smak, en tesked dijonsenap, salt, peppar, timjan och en tärning köttbuljong. 

Lägg köttbullarna i en varm stekpanna och strö över ca en och en halv matsked vetemjöl, låt bullarna få en fin yta och häll sen över såsen. Låt allt koka i totalt ca 30-40 minuter tills såsen fått en bra konsistens (den ska reducera en hel del). Smaka av under tiden och tillsätt vad ni känner att den saknar :)

Servera med pasta, gärna riven parmesanost och en god sallad med färsk basilika (det sista hade inte jag men hade jag haft det så hade jag nog dött lite mer mättnadsdöd än vad jag gör nu..).

När den första doften av stekt lammfärs når era näsor så kan ni skicka en tanke åt mitt håll. 
Det är doften av min barndom. 

höstens habegär

Hos Lilly of Swedens monter blev jag kär i en väska, eller ja.. egentligen några väskor, men vissa av dem hörde till nästa vårsäsong så den kärleken får jag spara på ett tag (härligt mintgröna skapelser som fick mitt hjärta att klappa lite extra!). Väskorna som hörde till höstsäsongen hade en så vacker lysande orange färg som väckte mitt ha begär rätt mycket. När det gäller kläder så kan jag inte bära orange alls, det fungerar bara inte till min hud, vilket jag länge tyckt var lite tråkigt.. men man kan ju inte klä i allt :) En väska borde dock fungera, en Lillyväska fungerar definitivt till min höstgarderob!

 Så var det ju detta med tingeltangel. Jag hade kunnat ta smyckesställningarna och springa iväg med dem om jag inte varit så snäll av mig, för åh vad det lockar med allt blingande, vackra träpärlor och toffsar.

Kläderna ska vi inte ens snacka om.. samma grej där. Villhavillhavilla. Ska hålla utkik efter Lilly i höst alltså, tror att hon kan få pimpa min garderob litegrann. Märket finn bland annat hos Perlan och Creative Lounge.

tisdag 21 augusti 2012

Spark i baken

Badrummets blå tapet är numera lite ljusare..
Nu ska det börja hända lite mer tänkte jag, i huset alltså. Lite spark i baken är vad vi har behövt och nu ska det bli slut på slappandet. Värmen har tagit ut sin rätt och huset har fått stå stilla i ett tag, men för att det ska bli inflyttningsklart krävs det faktiskt inte särskilt många dagars arbete. Det är bara att köra. 

Jag tänkte göra en liten guide till hur man budgetrenoverar ett hemskt badrum från 60 talet.. Låter det som något ni kan vara intresserade av?

Terrible Twins

 På Formex kom jag i kontakt med företaget Terrible Twins, vars arbete gjorde mig sådär glad ända in i hjärteroten. 

 Först såg jag de här härliga filurerna (ovan till vänster) och blev lite kär, jag menar de är ju så fina! De heter Shwe Shwe Poppis och är tillverkade efter teckningar gjorda av barn från Soweto i Sydafrika. Filurerna tillverkas sedan av kvinnor i kåkstäder och ger dem ett arbete, all vinst går tillbaka till barnen i form av ett mat och utbildningsprogram. 

De vackra änglarna (på bilden ovan till höger) heter Vondeling änglar då de tillverkas i byn Vondeling i Sydafrika. Byn som hade hög arbetslöshet hyser 23 familjer, utan elektricitet, rinnande vatten eller andra bekvämligheter. Nu arbetar 14 kvinnor och två män på en Ängelfabrik som försörjer hela byn.

Dessa små sötingar är little travellers, som kommer ifrån Hillcrest  AIDS Centre Trust i Durban, Sydafrika. Projektet med att göra dessa har genererat en inkomst till utsatta familjer.

Alla dessa finingar plus mycket annat kan handlas på deras hemsida. 

Eldsjälar alltså.

måndag 20 augusti 2012

En hotellmorgon i storstaden

 Det har varit lite varmt här i Malmö idag, misstänker att ni andra också känt av det.. att sitta med datorn i knäet är därför lite otrevligt, den alstrar väldigt mycket värme :) Sen är det lite andra grejer som eventuellt är på gång som får mig lite sprallig och oförmögen att tänka ut något vettigt att skriva.. Men en del bilder från en lördagsmorgon i Stockholm har jag i alla fall redigerat och dem kan jag i alla fall visa upp. 

Jag älskar att bo på hotell!
Denna gången hamnade vi i ett rymligt deluxe rum på Hilton Slussen.
 Det allra allra allra bästa med hotell, är frukosten.
Croissant med nutella, och så mycket ost jag vill och kan äta.
såå himla bra. 

Stockholmsfredagen

En liten del av min fredag i stockholm har jag ju redan visat. Sen har vi ju den lite mer hemliga delen som jag tyvärr måste hålla på i nästan två veckor till. Men efter den hemliga delen hände detta: 

 På det hemliga mötet träffade jag Maria (för känslans skull refererar vi hädanefter till henne som hemliga Maria) som vi (jag och sambon då) tog ett glas vin med efter mötet. Hemliga Maria som är lite mer hemma i storstan än vi bönder (eller bönner som vi säger här nere..) visade oss till ett helt makalöst härligt ställe med en utsikt som var to die for. Stället heter 'och himlen därtill' och bara namnet ger mig lite gåshud, skulle vilja ge den som kom på namnet en klapp på axeln för det var så bra!

 Miljön var sober och stilren, lamporna vrålsnygga (varifrån? någon som vet?) och vinet slank ned som det oftast gör.. Utsikten var dock det som slog en mest. Det var fönster överallt och panoramautsikt över hela Stockholm. Vi såg globen, kaknästornet, slottet och nog en hel massa annat fast det var väl det jag kan om stockholm.. :)

Efter att vi varit i himlen skulle vi promenera bort till slussen och gå på olika håll. Hemliga Maria ledde oss på lite omvägar och var som en turistguide över storstan (lite av den i alla fall) och ville visa så många ställen, bland annat gick vi in Stockholms motsvarighet till Möllan, där alla konstnärssjälar bor. Jag har glömt vad det hette men det hade nog med någon trappa att göra.. i alla fall var där ett härligt sorl, och tydligen en härlig grannsamverkan då så många valt att hänga ut sina röda lakan genom fönstret lite dekorativt och eventuellt demonstrativt. Tack till hemliga Maria för den fina guidningen, känner mig riktigt hemma i storstan nu, återkommer snart igen :) (förmodligen i januari när nästa Formex kör igång, någon som vill hänga med?!)

På kvällen hade jag stora planer. Jag skulle göra storstan i min snyggaste klänning med mina nya födelsedagskor. Men vet ni, efter dagen hade jag skoskav.. och ont i fötterna. Efter att vi vilat ett tag på rummet kom vi fram till att vi vilat lite för länge för helt plötsligt var vi vrålhungriga, sådär så man skakar lite.. Så vi gick ner till restaurang Eken som hör till hotellet (Hilton Slussen) och drack smultronmojitos, åt ost och lax och soppa.. vi var så mätta efter detta att vi begav oss upp på rummet igen och stupade..

Det var så jag gjorde storstan. 
jepp

söndag 19 augusti 2012

En skördad djungel senare

In action med Flymon!
En värmebölja har ju nått Malmö.. När vi klev av planet från Stockholm igår kändes det som vi landat på solsemester. Idag har det varit runt 30 grader, trettio! Det är nu man ska ha semester ju.. Vi har spenderat dagen i huset, till en början inte så produktiva, på varsin solstol, han med en bok och jag med ett gäng arga fåglar i rymden. Efter ett tag började jag bli rastlös (och värmen dränerade batteriet ur telefonen..) så jag trädgårdsarbetade lite! Sjukt duktig var jag också, har klippt halva gräsmattan (och med det lärt mig att och hur vår gräsklippare fungerar), skördat en djungel, lärt mig sätta i en säkring och dragit upp en hel del nässlor och sånt trams som finns lite överallt.

När jag skördade djungeln var jag rätt obarmhärtig med min sekatör. Faktiskt lite av en elaking (dock mår mitt samvete rätt bra). Jag har skördat något som jag tror var ett hem åt ungefär några hundra nyckelpigor (som är okej en och en, men kommer de i horder så är de inte så söta länge..).

 Jag har för mig att det är humle höstanemoner. Ja, de är fina, faktiskt jättefina. Men vet ni de sprider sig.. och flugorna gillar dem (och jag gillar inte flugorna..), och de tar en himla massa plats.. 

 Så vi sa hejdå till humlen höstanemonerna. 


Hur har ni spenderat denna soliga dag?

Ernst och jag (och min hjärna..)

 När jag först såg Ernst Kirchsteiger på Formex fick jag lite panik. Ingen synlig panik, men inuti bröstet liksom. Jag både ville titta samtidigt som jag var rädd att han skulle se att jag tittade på honom och mot förmodan börja prata med mig, herregud! Vad ska jag då säga?!

 Jag sträckte fram en hand helt enkelt, och sa att jag ville skaka hand. "Iris" sa jag, "Ernst" sa Ernst (men duh, tänkte jag, alla vet väl att du är Ernst!). Jag vet inte riktigt vad som hände sedan. Jag kan ha nämnt att jag bloggar och han var pratglad och spann vidare samtalet. Ernst sa en massa saker, och jag tänkte att jag borde ha spelat in detta och lagt upp det som en intervju.. en exklusiv intervju på Inredningskaos med Ernst Kirchsteiger, med saftigt skvaller och extraordinära avslöjanden.. ibland vill jag tysta min hjärna så att den fokuserar på rätt grej.. 

Ernst är i alla fall en man som känns ödmjuk. Han har blivit lite av ett fenomen i rutan genom att vara mjuk, göra det han älskar och ha fötterna på jorden. Jag vill ge honom en eloge för att han lyckas fortsätta vara ödmjuk även efter att han har blivit ett fenomen i svenska hem, jag tänker mig att uppmärksamheten och populariteten nog lätt kan stiga en åt huvudet. 

Ernst har mycket på gång. En grej är ett magasin. Alltså en tidning i Ernst anda. Jordnära, ödmjukt, rustikt och naturligt. Jag kommer köpa det. punkt.

Vi tackade för pratstunden och bilderna han ställde upp på och gick åt olika håll. Vi kikade lite på Ernst nya produkter. Sambon påpekade att hans saker var väldigt enkla och stilrena. Och ja, det är ju så de är. Det är inga krusiduller och en massa lull lull med Ernst, what you see is what you get.

Ernst står verkligen med båda fötterna på jorden. 
Han går barfota i gräset
och njuter.