söndag 30 september 2012

En känsla av husägarskap


 Idag har det känts som jag äger ett hus. Det är lite märkligt att känslan kommer såhär lite i efterhand, men eftersom jag har varit så upptagen den senaste veckan så har jag knappt hunnit packa upp något eller pynta alls. Idag blev det dock lite ändring på det eftersom jag idag kunde känna mig helt ledig! Första dagen på länge som jag kände att jag kunde vakna utan att ställa klockan (och då blir det strax efter kl 8 tydligen..) och sitta länge med en kaffekopp i handen och fundera över hur jag ska ta tag i detta fina ruckel vi nu äger. 

En bild på mig i full färd att demolera ett träd känns som ett passande bidrag till Fabrikens söndagsbild.
Resultatet av denna söndagen är alltså att det numera inte hänger en endaste gren över taket på varken garage eller hus, garagetaket har fått en temporär lösning på problemet med ett läckande tak med hjälp av en enorm presenning, alla kökshyllor, kökslådor och en del av köksstommen har fått någon slags färg på sig, två maskiner tvätt har till och med hängts upp och vi har ätit hemlagad mat för första gången på länge (kan nämnas att det var sambon som gjorde mesta delen av arbetet med tak och grenar, jag mest provade på och poserade för kameran för att se lite cool ut). 

En väldigt produktiv söndag alltså, vilket nog är att föredra när man har ett hus.
Speciellt när man har ett ruckel :)

Gårdagens babyshower

 Ja hela dagen igår gick för min del ut på att pyssla ihop girlanger med moln och droppar som skulle passa till babyshowerns lite gulligt höstiga tema. Då en flicka ska födas i november kändes regnet som en passande dekoration :)

 All tråd som användes var tandtråd, tips! Den håller bra och du får 30 meter för en tjuga (och den luktar rätt fräscht också vilket inte är dumt).

 Maten ordnade Carina, och det gjorde hon riktigt bra. Det blir aldrig fel med tacos! Jag hade kunnat äta det varannan dag tror jag utan att tröttna, med massor av guacamole och riktigt het sås.. mmm, jag blir sugen på lite mer redan idag :)

Till efterrätt blev det vackra cupcakes som Carina bakat och jag fotade dem bara med ajfånen då jag var för upptagen med att äta för att ta fram systemkameran. 

Vi hade även lite lekar, som att mäta magens omkrets (där sambon vann en öl!) och charader (där mitt lag vann! Tjoho!) som alltid gör mig så där galet tävlingsinriktad och peppad :) 

Allt som allt en väldigt lyckad babyshower! Det är ju kanske inte det vanligaste här i vårt avlånga land att hålla babyshowers, men jag tycker verkligen det är en tradition som ska anammas mer. Ett par som ska ha barn förtjänar att skämmas bort och överösas med presenter innan det är dags för den stora dagen som leder till ett helt nytt sätt att leva. Det är lite olika hur man brukar göra, ofta är det bara kvinnor på babyshowern, men vi valde att ha med män också, eftersom vi kände att både Sanna och Martin som snart får sin flicka har glädje utav att bli firade, och att fira bulan :) 

Så babyshower alltså. Mer av den varan tycker jag :)

Det blev även cupcakes till frukost idag. 
Lyxfrukost alltså. 
En riktigt bra start på en vacker söndag :)

lördag 29 september 2012

Hemlighetsmakeri och medamingel


 Gårdagen bjöd på after work med fina Carina på Media Evolution City där vi smidde lite hemliga planer inför kvällens babyshower som vi anordnar åt en kär vän. Det var en härlig uppslutning där, massor med snygga människor och härligt sorl och av någon anledning kunde jag skymta att någon spelade super mario på en storbild i ett angränsande rum, vilket var lite udda, men på ett trevligt och nostalgiskt vis.

 Jag måste säga att jag verkligen gillade deras interiör. Klara färger blandas med råa tegelväggar och industriell känsla, me like!


 Kvällen avslutades på Green där musiken var skön och stämningen skön. Min gotländska öl var god och inte god på samma gång, på ett bra sätt alltså. Kan liknas vid en massage som är skön samtidigt som den gör ont. Carinas franska ekologiska cider smakade öl och russin vilket var lite annorlunda men gott.

Nu ska jag äta gröt och pyssla lite. 
Ikväll blir det festligt!

fredag 28 september 2012

En försvunnen torsdag och en älskad fredag

Jo men hoppsan. Torsdagen försvann här i kaoset, men vet ni det behövdes nog. Denna vecka har varit den mest intensiva jag haft på länge.. med flytten, uppackning, livet i lådor, flyttstäd, heltidsjobb och nja.. inte så värst mycket fritid utöver allt det.. snarare komma hem och somna direkt.. Igår när jag inte skrev blogginlägg så flyttstädade vi det sista i lägenheten och tömde den helt. Idag överlämnas nycklarna och vårt älskade hem kommer förgylla någon annans vardag, något som inte alls känns så tungt för mig faktiskt.
Det känns skönt, bara skönt. 

Även denna dag är ganska intensiv. Men jag ska på något vis lyckas hinna med allt. Det trevligaste får avsluta dagen, lite after work mingel med fina Carina där vi ska smida lite halvhemliga planer inför helgens bravader. Senare framåt kvällen kommer helgens höjdpunkt. 

Jag ska sova.
jäklar vad jag ska sova.

onsdag 26 september 2012

Vi gillar ju rosa

 Snart går vi in i oktober månad. Hur hände det? Jag hänger inte med alls.. ena stunden är det sommar och vi grillar Ernstpizza i en övervuxen trädgård, och andra stunden är det mörkt så fort jag kommer hem och vi sitter i vårt egna hus och lyssnar på regnet som smattrar på altantaket.
 Vips sa det bara.. 

Det är nu alla rosa kampanjer startar också. Alla säljer rosa bandet och olika rosa produkter som bidrar med lite slantar till forskning kring bröstcancer. Heja oktober säger jag då, och heja Apoteket som även de säljer rosa grejer. Så om ni ändå ska köpa nagelfilar, bomull eller handtvål så kan man ju lika bra köpa rosa, eller hur? 
Då blir det dagens goda gärning och karmakontot fylls på, win win!
 Eftersom jag är med i den här fräna bloggpanelen så har jag testat litegrann om ni nu vill veta lite om Apotekets rosa grejer. Vitaminerna (c-vitamin med zink eller järn) smakar svart vinbär och är goda och har massa vitaminer i sig så det är säkert tipp topp! Handtvålen luktar passionsfrukt (mmm!) och har en väldigt fin förpackning tycker jag. Försvarets hudsalva är ju.. ja, försvarets hudsalva helt enkelt.. jättebra på torra läppar och nu i lite tjusigare rosa förpackning. Bomullen och nagelfilarna har jag inte testat ännu, och jag recenserar dem nog inte heller..
för de är vad de är, så som vissa saker bara är.
och nu är de dessutom rosa.
Vilket gör dem snäppet bättre än vad de var innan.

tisdag 25 september 2012

Ett fyndtips på en regning tisdag

Fick på mailen att Campadre nu har en kampanj med PB Home, upp till 57 % rabatt på utvalda produkter. Jag såg deras enorma monter på formex och dog litegrann av allt fint de hade, gick liksom runt och suckade, smekte produkterna och försökte övertyga sambon att vi verkligen var i behov av en fågelbur (det gick sådär..) 

Min ekonomi är lite bunden till mer vettiga grejer som nytt badrum och målarfärg just nu, så ni får shoppa istället för mig nu. Så in med er nu på campadre och gör lite shoppi shoppi. bums.

Den trivsamma virrigheten

Bild: Sköna hem
Det känns lite virrigare än vanligt i mitt huvud just nu, på ett bra sätt. Det är mycket att göra i huset, jag försöker färdigställa köksmålandet medan sambon kontaktar byggfirmor som kan tänka sig ta sig an vår gästtoalett (som ska bli större och få en dusch, så huset får två badrum istället! Lyxigt!). Det blev lite mer akut att göra något åt badrumssituationen då det utöver att bara vara väldigt gammalt och slitet även läcker vatten från något rör under badkaret, hanterbara mängder just nu, men det kräver att vi tar tag i situationen helt enkelt.

Så det är just så det ligger till. Vi har inget internet (förutom 3G) eller tv kanaler på minst två veckor, överallt är där lådor med grejer som vi inte hittar, det läcker vatten när vi duschar, det är färgstänk på vardagsrumsgolvet och insidan av köksskåpen är inte färdigmålade så jag kan inte packa upp något där. 

Men jag är ändå glad och nöjd faktiskt. Jag trivs med virrigheten, det är ju ändå bara tillfälligt.
Det är som att livet testar hur mycket man kan hantera,
och jag känner att vi får ganska höga betyg när vi tar problemen med en klackspark. 

måndag 24 september 2012

Ett rum för bara kläder

 Tanken hos mig var egentligen att kläderna skulle bo i garderoben som hör till sovrummet, men när vi väl var på plats i huset blev det ganska uppenbart att det skulle vara svårlöst. Vi har lite paxen garderober från ikea som inte på något vis hade kunnat tryckas in i det lilla skrymslet, och då vi ville få bort garderoberna från vardagsrummet så flyttades de till rummet som vi ända fram tills nu kallat för gästrummet. 

För nu är det inget gästrum längre. Det är klädernas egna rum. Det är min egen walk in closet, och jag blir nöjd och lycklig av bara tanken.

Fondtapeten i rummet (som förmodligen suttit där sedan 60 talet) är en av mina favoriter. Lite fulsnygg sådär med lite Mad Men vibbar. I alla fall så är den perfekt till en spontan klädkammare, numera mitt favoritrum.

söndag 23 september 2012

Nyinflyttade husägare minsann

Denna helgen har minst sagt varit intensiv. Allt blev till slut packat, och förflyttat från lägenheten till lustiga huset med hjälp av familj och goda vänner (Tack!!). Där är lite kvar, och så ska det flyttstädas och på fredag lämnas nycklarna över till de nya ägarna. Det är konstigt, men ändå skönt. Att vi lämnar över lägenheten till någon som verkligen uppskattar vår smak och vårt slit.
Snälla Jenni kom förbi med fint flyttfika i form av cupcakes och saft. Bakverken avnjöts till champagnen som vi haft i kylen i ca tre år, som skulle korkas upp när lägenheten var färdig... och ja, vi blir ju inte mer färdiga än såhär :)

 Men ja, nu sitter jag här. Med ett champagneglas i ena handen och en kanelbulle i andra (söndagsmys deluxe), utan vare sig några tv kanaler eller bredband (fantastiskt att ajfånen kan dela med sig av sitt 3G! Det räddar mig!) och funderar på vilken väg jag ska cykla till jobbet imorgon.. och hur lång tid det kan ta..

Det är väldigt nytt allt detta måste jag säga.
Fantastiskt härlig och virrig känsla som härjar i min kropp nu :)

lördag 22 september 2012

Moving day



Jag vet, låten är lite av en plåga. 
Men trots det så tycker jag att den summerar denna dagen ganska bra. 
Jag ska flytta på mig. 
Så jag bloggar nog inte mer idag. Tror att det kommer gå i ett. Jag kanske finns på Instagram. Kanske inte, det beror helt på hur det går idag. Kolla @inredningskaos för säkerhets skull så ni inte missar nåt av moving day, som passande nog ska avslutas på Rådhuskällaren med släktkalas då sambons morfar fyller år.

Så det blir en lång och riktigt bra dag detta. 
Nu jävlar kör vi! 

fredag 21 september 2012

Välkommen höstrusket

Ett fynd ifrån Ellos (som verkar vara slut, hittar inte det på sidan igen) i kombon brunt och grått som känns höstig och härlig nu.
Hösten har klampat in i Malmö med sina snygga hunterstövlar (som också jag vill ha) och sett till att vi har lite vattenpölar att plaska i. Även om jag gärna hade haft mer värme och sommar så välkomnar jag hösten. Få saker känns så uppfriskande som den friska, kalla höstluften, och få saker är så mysiga som när säsongen med varma koftor, tända ljus och mustiga soppor startar. 

Så imorgon ska jag flytta i var jag förmodar kommer bli ösregn. 
Men det är okej. 
Vi lyckas nog flytta trots allt.

Det första rejäla projektet


Bild: Härifrån
Det börjar bli mer och mer tydligt att det första projekt vi bör ta tag i ordentligt är badrummet. Allt är original ifrån 1964, och det håller inte i längden (eller jo.. det har ju hållit i längden, men hur länge till?). Jag är lite rädd för att duscha i huset eftersom badrumsväggen är täckt till hälften med tapet och andra hälften består av "kakel" som är gjort av plast och håller på att lossna på sina ställen. Jag är ganska säker på att fuktspärr inte tillhörde vanligheterna på sextiotalet, och det känns liiite som att vi are living on the edge. 

Så nytt badrum. Det är ju rätt kul :)
och har ni hört? 
Det är fredag idag! Whoho! :)

torsdag 20 september 2012

I brist på motiv

Jag har lite brist på roliga grejer att fota. Inredningsbilder innebär kala väggar och flyttkartonger (och kolossala mängder stök!) och modebilder är slitna jeans och linnen med färgstänk på.. Sådär kul alltså. Därför bjuder jag på en bild som fina Paulina tog när vi väntade på att partytåget skulle rulla in på stationen i lördags.

Ja egentligen har jag inte så mycket att skriva just nu heller. Idag ska jag städa lite i huset, sambon ska måla det sista i köket. Sen är det ju inte så mycket kvar att göra.. finlir bara (innan vi flyttar in alltså, i det stora hela är det mängder att göra!).

Det är en märklig känsla. 
om två dagar bor jag i ett eget hus.
Ett helt eget ruckel. 

När man vill ha allt

Jag har ofta sagt och tänkt att jag vill byta ut en hel del av porslinet vi har i köksskåpen (eller nja, i flyttkartonger numera..). Jag blev påmind om det ytterligare när jag började packa ner skålar och muggar som jag fått när jag fyllde 20.. snygga då, inte så värst snygga nu. Min smak har ändrats och då borde ju innehållet i skåpen också hänga med i svängarna tycker jag.

Tanken är väl att jag så smått kan börja byta ut det. Kanske en eller två muggar i taget om renoveringen äter upp den mesta inkomsten, bara för att känna att det sker någonting. Jag vill ju älska alla saker jag omger mig med för att må så bra som möjligt.

Bilder från Nordljus, ihopsatta av mig.
Porslinet ifrån Rif design är en lämplig kandidat tycker jag. 
Ytterst lämplig.
Jag vill ha allt.

onsdag 19 september 2012

Att handskas med renoveringsfrustrationer

Nu fylls dagarna lite av stress tyvärr. Det är nog ganska svårt att undgå. Speciellt när det känns som att kroppen inte riktigt hänger med. Vi gör dock så gott vi kan nu, sambon och Micke målare fixar taket medan jag målar i kökslådor, packar och gör lite mindre fysiskt krävande grejer. Jag drabbades av lite renoveringsfrustration när Micke målare påpekade att jag målade med finish direkt på snickerier, och inte hade grundat.. Där hade vi en grej jag inte visste, så det blir lite jobb jag får göra om en gång till. Men men, det är så man lär sig. 

Jag känner mig lyckligt lottad att jag inte har sinnelag för ältande. Jag suckar och deppar i en stund när det går fel, men nu en stund senare så känns det lugnt igen. Huset kommer inte rasa på grund av felmålade köksluckor, och framför allt så kommer jag må mycket bättre om jag väljer att ta det hela med en klackspark. 
Så jag väljer lycka framför gnäll, positiv energi ersätter den negativa 
och världen blir en mycket mysigare plats att leva i.

tisdag 18 september 2012

Veckans enklaste

Kvällens middag var en av våra vardagsfavoriter här hemma; köttfärssoppa. Den är så enkel, det går inte att göra fel eftersom det inte finns något recept utan den blir lite olika var gång utifrån vad som finns i kylen. Huvudingrediensserna är köttfärs, potatis och krossad tomat, resten av ingredienserna kan ni improvisera och smaka er fram till.

Alltså. Där bjöd jag på veckans enklaste recept.

Alla kaotiska dagar

Bild: Country Living
Denna vecka kommer bli lite hektisk. Med tanke på flytten som går av stapeln på lördag och det sedvanliga kaoset som råder här hemma. Hela mitt liv ska packas ned i flyttkartonger och vet ni, det är inte helt enkelt.. vet ni hur mycket... ja, skit vi äger? Man hinner samla på sig en hel del trots att vi inte ens bott här i fyra år. 

Jag ska dock göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad. Det är trots allt här mitt virrvarr av tankar och idéer kommer på pränt, och blir någotsånär handfasta. Det är ju detta som håller mig vettig helt enkelt, annars hade jag nog gått bananas hela vägen.

Men nä, om man inte skulle ta och jobba lite nu. 
Ha en bra dag!

måndag 17 september 2012

En renoveringsförklaring

En liten skymt av gästtoaletten får ni nu. Det som innan var skrikigt röd och rosa är numera vitt och lugnt. Ljust, fräscht och oerhört skönt. 

Idag har fick luggansningen vänta då köket i lustiga huset hade lite högre prioritet. Taket är nu vitt och insidan av köksskåpen börjar bli gråa. Det är det sista som är det roliga, helt klart. När förarbetet (det tråkigaste men viktigaste!) som består av minst sjuttio procent av arbetet är färdigt, och det bara är finliret kvar. 

Det är det som renoveringen är för mig. 
Hemskt jobbig och svettig, krångligt och problematiskt. 
Jag bidrar med blod, svett och tårar för att belönas med slipdamm i näsborrarna. 
Men sen;
Det är som magi som man själv skapat. 
Mina händer förvandlar ett ruckel till mitt egna palats.
få saker kan slå den känslan.
 

Lugg och tankemagi

Ni får en lite skum instagrambild nu i dagens första inlägg då jag inte hunnit förbereda någon vettig bild. Den visar också lite av dagens aktiviteter, cykla bort till Böddi och ansa några millimeter ifrån luggen så jag slipper blinka in den i ögonen. Så kör jag nog lite bloggpanelgrejer också men det visar jag lite mer av sen.

Så är mitt huvud fortfarande fyllt av tankar och idéer som föddes i lördags. Det är magi som sker i mötet mellan bloggare måste jag säga.
Ren och skär magi :)

söndag 16 september 2012

Goodie goodie

 Ja vad ska man säga. Riktigt bra goodiebag hade Emma också lyckats ordna. Det gillas ju, massor :)

Försvinnande gott...
Såå bra med olivolja. Det har jag glömt köpa i flera dagar. Nu slipper jag tänka på det i ett tag. :)

Gårdagens härligheter

 Här följer då en bildkavalkad med lite fler bilder än vad Fru Sederblad rekommenderade att man skulle ha per inlägg. Men ibland är det så. Gårdagen var fantastiskt rolig, och det är så roligt att träffa alla dessa likasinnade kvinnor som är peppade på entreprenörskap, bloggar och att heja på varandra på den resan. Så att sålla bland bilderna var svårt. Men jag kastade dem som inte var bra så nog har jag lärt mig ett och annat :)

 Bloggdagen började vid lunchtid efter att jag stått på morgonen och lagat cirka nio liter daquiri-liknande drinkar i portionsstorlek till hela kalaset (och lite till). Väl på tåget delades det ut snacks till höger och vänster då både Nicole och Katarina hade tilltugg med som passade ypperligt till en tidig cocktail.

 Vi blev till slut ganska många när alla kommit på tåget också. Även de som hoppade på fel tåg och sen fick hoppa av i lund och hoppa på igen.
 När vi väl kom fram till hotellet fick vi lite champagne och snittar och kunde sitta i mjuka små bås (som jag vill bygga i hallen!) och mingla lite sofistikerat. 

 Så började föredragen. Emma som arrangerade kalaset pratade om hur hon tänker kring sin blogg och hur hon tänkte när hon startade den. Mycket pepp snack om att inte vara så jäkla tacksam och att faktiskt säga att man är bra på det man gör, vilket jag tycker är så viktigt att kvinnor gör, och att kvinnor hjälper varandra att göra i den mansdominerade entreprenörsvärlden. Heja oss liksom :) 

Emmas mentor Rolf från Svenskt näringsliv berättade om kvinnligt entreprenörskap ur ett historiskt perspektiv och att lönegapen faktiskt börjar vända på nåt ställe i usa och det kan ju inge lite hopp kan jag tycka. Sen kom Tina som driver företaget InvivoPlay (som jag måste prova på!) och berättade om sin inspirerande resa från att vara kändis i Slovenien till att bli entreprenör i Sverige.

Till sist var det Fru Sederblad som jag missade att fånga på bild då jag mest fotade hennes presentation och bildredigeringstips. Jag tycker själv att jag är rätt bra på det med redigering, men jag lärde mig verkligen ett och annat som förhoppningsvis ska öka prestandan här på bloggen lite (genom att inte ha så svåruppladdade bilder då alltså).

 Lite då och då blev det tävlingar och massor av fina priser delades ut till andra än mig (attans..) och vid ett tillfälle stod hela publikhavet och vände upp och ned på sina stolar, vilket kan tyckas vara lite udda. 

 Sen var det middag och tyvärr satt vi lite utspritt, vi hade gärna kunnat sitta många tillsammans för att träffa så många som möjligt. Men jag kan ändå säga att jag tycker att jag hamnade vid det bästa bordet :) Där träffade jag min nya revisor Emelie, en Lekkär Paulina, en Katarina som föll på golvet (som man gör), brudklänningsentusiasten Anna och Jenny som fick den sista vinsten som bestod av världens snyggaste handskar som vi alla ville sno.

 Och så fick jag världens bästa förrätt. Det är ju nog det bästa jag vet, chevreost. Jag hade kunnat hålla föredrag om bara det. Jag ska återskapa detta ikväll tänkte jag.

 Och där satt vi, på Clarion i Helsingborg, tills musikunderhållningen började spela och vi kände att även om det var fint så var det kanske lite efterfestskänsla över det hela. Så istället satte vi oss på en parkbänk och drack hemmablandade daquiries och skrattade åt folk som hoppade ur bilar. som man gör. 

En fantastiskt bra dag och kväll alltså. 
och jag har inte ens nämnt min goodiebag.
Den får nog ett helt eget inlägg.

lördag 15 september 2012

Snabb uppdatering innan partytåget avgår

Okej. Snabbt nu. Gårdagen bestod inte av luggklippning eller gymmande utan istället lite virrpannande, shoppande och drinksmakande med min testpanel som bestod av Linus. 

Denna morgonen har jag för första gången i mitt liv blandat drinkar innan kl 9 på morgonen. Allt är packat och klart, så pass välplanerad var jag att jag till och med haft tid att ha lite klädpanik, torka av allt drinkklipp ifrån diskbänk och skåpsluckor (och då menar jag på de vägghängda skåpen, det gick vilt till alltså..) och även uppdatera bloggen lite snabbt. 

Resten av dagen finns jag i Helsingborg och har superroligt med andra bloggare. Vill ni hänga med så finns jag även på Instagram och facebook


fredag 14 september 2012

Pyssel utan konstigheter

Det snabbaste och okrångligaste pysslet på länge. Knyt träkulor i ett fint band. klart. Band (älskade mintgröna) och träkulor är köpta på Panduro Hobby för cirka inte så mycket ungefär.

Då var det fredag igen. Välkommen åter älskade dag. Idag blir en bra dag. Jag slutar tidigt på jobbet, och då ska jag ta mig till Böddi och se om inte han kan ansa lite lugg. Sen mina damer (och herrar?) hör och häpna, ska jag till gymmet! Det var inte igår, snarare några månader sedan.. men min onda axel och knepiga ischias har ju kommit på besök och sagt hörru och gett mig lite skuldkänslor (och diverse andra känslor..) så det är bara att pumpa, lyfta skrot och åter igen bli lika stark som Pippi Långstrump, och faktiskt, jag är lite peppad :)

Sen kommer vi till det roligaste. 
Jag har en idé om hur det här med en massa drinkar på partyvagnen (som leder till bloggträffen som någons fru Emma anordnar) ska gå till, och tyvärr får jag meddela att det nog inte blir just daquiries med tanke på all is den drinken har och att jag inte tänker vara partyvagnsvärdinnan som delar ut blaskiga cocktails, nädu så rullar inte jag. Men det blir bra ändå tror jag med oblaskiga drinkar som jag idag självklart måste provsmaka för att komma fram till den ultimata bloggblandningen ;)

Så där är dagens agenda. Jag återkommer med bildbevis. 

torsdag 13 september 2012

Ordbrist och partytågvagnsdrinkar

jag står och försöker få rätt på håret i vinden när jag så galant står där ibland alla solrosor, som man gör. Klänning härifrån och bootsen från sjuttonhundrafrösihjäl eller nåt.
Jo men idag blev en sån där dag där orden inte riktigt kom fram. De finns ju som vanligt inuti mig, men då och då är det precis som att de väljer att stanna där och mogna lite, tills de är redo att skrivas.

Så ikväll ska jag vila axlarna, hjälpa sambon packa inför en fiskehelg och försöka lista ut hur jag ska göra strawberry daquiries (ellerhurdetnustavas) till en hel drös med bloggande kvinnor som ska serveras på något fyndigt sätt i en tåg(party)vagn utan att spillas ut. Några tips?

För helgens mat- och drick-inspiration tipsar jag er att kika här och dö litegrann (på ett bra sätt såklart) av ögongodis och drinksug.