måndag 6 augusti 2012

När en rätt blir helrätt

 Ibland är det riktigt roligt att laga mat. Jag brukar se det som en utmaning (istället för lättja..) att laga en god middag utan att behöva gå till affären. Utmaningen är såklart mest intressant när vi inte handlat på ett tag.. Så hemma idag hade vi jättemycket risottoris (flera öppnade paket.. hur hände det?), lax och lite rester av allt möjligt i kylen.

Så det blev ugnsbakad lax med en röd pesto och creme fraiche blandning och parmesanost, serverat på en bädd av risotto med spenat, vitlök, cocktailtomater och tre sardeller. Och inte att förglömma en rejäl mängd kärlek och parmesan (typ det viktigaste av allt!). nomnomnom

Fick även mycket beröm av sambon. Från magen till hjärtat, så är det ju :)

1 kommentar:

  1. Hihi, jag är precis likadan! Det gamla tv-programmer "Här är ditt kylskåp" ( jag gillar dock inte nysändningen av det) kan ha varit en bidragande faktir. Tycker tom det är "kul" att vara lite fattig ibland bara utifrån att man blir mer kreativ i köket :) Ser gott ut det där, bra lagat! :)

    SvaraRadera