måndag 25 augusti 2008

Älskade fynd!

Här kommer lite bilder från min resa till ullared. Jag är faktiskt riktigt nöjd med det jag köpte, och jag gjorde nog inget felköp (vilket jag lätt kan göra när saker är så billiga.. blir helt ha-galen).

Denna tavlan köpte jag mest till sambon som en lite rolig grej. Sambon gillar verkligen whiskey, och dricker gärna två av sorterna som finns på tavlan. Jag tycker också det är roligt om man har en och en sak i hemmet som inte riktigt passar in. Blir charmigare då :)

Denna fina bil kostade mig ca 30 - 40 kr, minns inte riktigt. Jag köpte den mest för att jag gillar det svartvita i kontrast med det blåa som ska vara på väggen.

Jag köpte två av dessa blomkrukor, de kostade ca 30 kr. Nu har jag nästan bara vita blomkrukor i lägenheten, då är det lättare att flytta runt växterna lite mer. Så tycker jag också att vita krukor framhäver växterna bättre.

Jag hittade inga jättebra lampor som föll mig i smaken, men ett par av dessa lampskärmar damp ner i min kundvagn. De kostade ca 50 kr st.

Till sist vill jag visa mitt favoritfynd. Sjukt vackra betongkrukor med medaljongmönster som ser riktigt slitna och härliga ut, de kostade bara 30 kr st!

Nu när allt detta är inhandlat är det dags för mig att ta ett köpstopp. Ska ta tillfället i akt nu att betala tillbaka lite lån, nu när jag inte behöver köpa inredningsprylar på ett tag ändå. Alla dessa saker ska packas ner direkt, lite sorgligt. Men vi ska ju måla om här hemma nu och det måste göras nu! (jag blir tokig annars..). Alltså kommer jag ha en del att dokumentera här på bloggen, trots att jag inte shoppar loss för tillfället. Nu ska jag städa som bara den!

ha det bra!

8 kommentarer:

 1. Vilka fina fynd, särskilt biltavlan. Nu längtar jag till Ullared! :-)

  SvaraRadera
 2. Du har fått en liten utmärkelse från mig. :-)
  Kolla här: http://celdara.blogspot.com/2008/08/tjoho-vad-glad-jag-r.html

  SvaraRadera
 3. Hej! fina saker du har fyndad,
  älskar betong krukan..
  kram Dadda

  SvaraRadera
 4. Hej! fina saker du har fyndad,
  älskar betong krukan..
  kram Dadda

  SvaraRadera
 5. http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

  SvaraRadera
 6. Så många fina fynd du har köpt! Det är alltid lika roligt att åka till Ullared!

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem! Fina fynd! Betongkrukan var ju riktigt läcker! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej!

  fina saker du hittat! Kanke är dags för en tur till ullared för mej också.. :D

  SvaraRadera