torsdag 10 februari 2011

Vinn ett hjärtligt halsband!

Nu i dessa hjärtans och kärlekens tider så vill jag gärna lotta ut ett jättefint halsband från Miss Dee till någon av er kära läsare!

Reglerna är enkla! 

För en lott: Skriv en kommentar (med mailadress) och berätta vem du vill skämma bort på alla hjärtans dag!
För en extra lott: Tipsa om tävlingen på din blogg (låna bilden ovan och länka till  tävlingssidan) eller via din facebook (tryck på facebook knappen under inlägget).

Tävlingen avslutas den 13 februari kl 22.00 och vinnaren publiceras på alla hjärtans dag!

7 kommentarer:

 1. Hejsan, på min blogg får du film tips varje dag med dagen trailer, om du vill ha en länkning så kan du tävla genom att ge ett film tips i dagens trailer inlägget, mer info finns på min blogg. :)
  Pussar och Kramar
  //LadyYasmine

  SvaraRadera
 2. Den här tävlingen vill jag verkligen vinna! I så fall skulle jag skämma bort min fina kusin (och tillika bästa vän) med det snygga halsbandet. Det är precis hennes stil. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilket fint halsband, den hoppas jag att jag vinner! Jag skulle såklart skämma bort min älskade mamma som är min vän och mitt stöd i livet, då jag själv är nybliven mamma. Hon ställer alltid upp och fungerar som en sjukhusjour då jag mitt i natten kan bli orolig för att den lille kanske hostar lite för mycket. :)

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Grymt snyggt halsband!!
  Jag vill vara med och tävla.
  livetinnanliten@hotmail.se

  SvaraRadera
 5. Oh, jag vill va med & tävla! Om jag vinner vill jag ge halsbandet till min syster som just nu är gravid & har det lite jobbigt. Tror att hon hade uppskattat en liten present i vardagen. :)

  (popcornet-@hotmail.com)

  SvaraRadera
 6. Jag vill skämma bort en min lillasyster som kämpat länge med saker som varit upp och ner men äntligen kommit börja komma upp och må bättre.. ett fint hjärta runt halsen skulle kanske få henne att le lite eXtra :)

  lillakrabat83@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Gokväll!
  Trevlig och fin blogg du har!
  Jag vill gärna vinna detta fina halsband. Jag kommer att ge det till min fina 14-åriga dotter på alla hjärtans dag!
  Vi har nyss "upptäckt" märket Miss Dee när vi var in på en önskabutik!
  Trevlig kväll och självklart håller jag tummarna för en vinst!
  veronica.emilsson.rb@live.se

  SvaraRadera