lördag 12 mars 2011

alla dessa klackarEn vårstädning av hallgarderoben ledde till en uppställning av mina älsklingar. Vackra ting ska visas upp! Stövlarna överst till vänster är de nyaste som inhandlades på Haléns, De går upp över knäna och gör mig mycket lycklig (speciellt nu när de ännu inte gett mig skoskav..).

5 kommentarer:

 1. Fint, fint, fint! :) Jag är precis som dig! Älskar klackar! :)
  ha en bra helg!
  Kram
  Lana

  SvaraRadera
 2. Å jag ska inte ens berätta hur många skor jag har! viist är det roligt!? även om jag insett att just klackar inte riktigt är min grej, jag hinner aldrig använda snyggingarna! jag jobbar i skoaffär och är skoinköpare så jaa det brukar bli några par varje säsong ;)
  Ha en trevlig lördagskväll!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker som lång kille (189) att det är riktigt snyggt med långa tjejer som vågar ha klackar. Använder du dem och brukar folk kommentera det?

  SvaraRadera
 4. Till vardags har jag inte klackar, men gärna till fest. Jag brukar sätta min gräns vid ca 10 cm klack, då blir jag 193 cm och det räcker :) Det blir en del frågor om hur vädret är där uppe, och folk brukar kommentera det, men jag har vant mig nu så jag bryr mig inte om det :) Jag gillar snygga skor helt enkelt!

  /iris

  SvaraRadera
 5. Snack om vädret har jag också råkat ut för och då är jag ju ändå inte ens 1,90.
  Det är rätt, bry dig inte om folk. Bry dig om snygga skor istället. Ärligt talat, om du blir 1,87 eller 1,93 spelar ju ingen roll för folk kommer ändå tycka du är lång.

  SvaraRadera