torsdag 7 april 2011

Retail therapy

 Kvällens homeparty med Living and Room valde jag att omboka till en annan dag på grund av att det inte var så många som kunde komma. Jag blev lite nedstämd av det eftersom jag verkligen sett fram emot att få ägna mig åt vackra inredningsdetaljer och gott sällskap. 

Men vad botar depp bättre än lite shopping :) Ikea fick sig ett snabbt besök och hem kom jag med nya sängkläder och gardiner till sovrummet! Har länge velat göra om sovrummet, det är mitt problemrum. Det är stort som bara den och har jättemycket potential, men vi samlar mest skräp och klädhögar på golvet... (bra lösningar för klädhögarna mottages tacksamt!) Så nu fick rummet en ny färgklick i form av härliga blåa nyanser.
Sängkläderna Bladvass kostar 29 kr...

Ljuset på bilderna är inte det bästa eftersom jag inte orkade vänta på dagsljuset :) Känns lite knasigt att bädda sängen kl 21 på kvällen också.. kanske lite onödigt arbete precis innan man ska sova, men vad gör man inte för bloggen :)

4 kommentarer:

 1. Jag har köpt en fin herrbetjänt på Åhlens. Puff så ser klädhögarna inte så slarviga ut, finns på Åhlens hemsida

  SvaraRadera
 2. det där med kläder...kolla in inlägget från 6 april på denna länk http://dosfamily.com/

  smart tycker jag i allafall.

  SvaraRadera
 3. Hej,

  klädhögarna har jag tagit bort genom att köpa grundtal köksstång på Ikea med tillhörande krokar. Lätt att hänga upp kläderna på och när krokarna går att flytta på stången så kan man skjuta ihop dem i ett av hörnen om nu lyckas helt hålla kläderna borta :)

  De var mitt tips!

  SvaraRadera
 4. BLADVASS-bäddsetet är så fint! Det har jag köpt som julklapp till min föräldrar :-) Billigt och bra!

  Kram Isabelle

  SvaraRadera