onsdag 20 juli 2011

ritfrukost

Lite inspirerad av Trendensers frukostinlägg (som kom för ett tag sedan, men jag ligger lite efter på bloglovin'...) visar jag nu upp hur dagens långfrukost sett ut. Jag gick upp lite efter kl 7 (ja, jag har semester..) och satte som vanligt på kaffet och igång med nyhetsmorgon på tv4. 

Här har jag nu suttit, med datorn bredvid mig, nyhetsmorgon i bakgrunden, kaffet i närheten och skissblocket i famnen.. i ca 2-3 timmar...


Anledningen är mitt sovrum som jag aldrig verkar lyckas bli nöjd med. Men nu ska det bli andra bullar! Därför försöker jag få fram en plan, testa vilka färger som passar ihop innan jag spontanköper nåt som ser bra ut i affären. Det kommer nog bli ett besök på Hemtex senare som har väldigt fina linnegardiner på rea, frågan är bara vilken färg jag ska ha.. Smutsiga pasteller och en del grått är jag i alla fall sugen på :) Grått har jag inte vågat införa tidigare då jag tänkt att det kommer skära sig mot möblernas mörka trä och den lite beiga fondtapeten, men om man blandar in andra färger också som mjukar upp brytningen så tänker jag mig att det blir bra ändå.

Jag inspireras nu på morgonen av fina färgkombinerade sovrum som finns i min inspirationsmapp.

Sköna hem

Allt i hemmet

Ellos

1 kommentar: