lördag 14 maj 2011

Fotokonst

Blogger har strulat lite i veckan, så jag har varken kunnat blogga eller kommentera till andra som har blogger. Men jag hoppas att det är fixat nu så jag kan kommentera hos er!

Hittade en väldigt inspirerande lägenhet via Desire to inspire. En väldigt färgglad inredning mot en ljusgrå bas. Det känns som den gråa basen dämpar färgerna på ett väldigt bra vis, så att det inte blir skrikigt eller rörigt. Det som slog mig mest var hur fint det var att de målat både tak och väggar i samma nyans, och även hur fint de inrett med fotokonst. Stora pampiga tavlor hänger överallt, men med fotokonst så ser det så personligt ut. Genast gick jag igenom fotomappen på datorn för att se om det fanns några att beställa i posterformat :)

Älskar! denna bilden. Vilket bra sätt att utnyttja sin vägg i trappan, det är som ett galleri.

Här blev de lite vilda och tog en lite mer vågad väggfärg. Det fungerar riktigt bra, speciellt med matchande möbler och taket i samma nyans.

Otroligt smart tavla. Enkel att göra (om man bara kan hitta en så stor canvas att köpa någonstans..) och gör en riktig "statement". Sånt gillar jag!

Svartmålade brädgolv, underbart vackert!

Mysigt och ombonat med mycket textilier. Rosa och grå är en väldigt bra kombination!

1 kommentar:

  1. DEn var så häftig! Jag hade inte kunnat ha allt så men jag gillar inspirationen den ger mig!
    Väldigt häftig lägenhet!

    Tjing!

    SvaraRadera