torsdag 21 maj 2009

på väggen

På väggen i mitt sovrum vill jag ha denna fototapeten från Photowall.se. Sambon är dock lite tveksamt och det känns lite problematiskt att det saknas 20 cm för att den ska passa perfekt på bredden.. Man kan måttbeställa, men 25 extra cm kostar över tusen kr, så det svider lite..

På måndag kommer byggarbetare och river väggen mellan kök och matrum! När de är klara kan vi äntligen beställa köket och komma igång ordentligt med allt annat. Även målare kommer på måndag, så det börjar hända lite nu! :)

6 kommentarer:

  1. Byracka designs Birch Asphalt är så fin, den hade jag gärna haft hemma om vi hade haft hus istället för studentlägenhet.
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Så läcker! Men vad surt att det fattas några centimeter, och gud vad dyrt de va om man bara ville ha några centimeter till :S

    SvaraRadera
  3. Åh, den är ju så fin den där!!! Ni kanske kan göra en "ram" runt tapeten (alltså 10 cm från golv, tak och hörn) med matchande färg? Istället för att lägga en förmögenhet på 25 cm! :) Fortsatt lycka till med renoverandet!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj! Det händer grejer! Tapeten var riktigt läcker! Synd att de där små extra centimetrarna kostade så mycket!

    SvaraRadera
  5. Underbar tapet, det går inte att måla vägen i samma färg som tapeten? Mönstret går ju inte ända ut så det borde inte synas allt för mycket.

    Lycka till med renoveringen!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Jättefin tapet!

    Vad roligt att det händer grejer nu, så spännande med nytt kök!

    Är glad för er skull!

    Jag ska med ha semester v. 30-32 men Robert jobbar hela sommaren :(

    Låter kul med paintboll :) får kolla upp det.

    Kraam

    SvaraRadera