onsdag 5 januari 2011

I ♥ shoes

Få saker får mitt hjärta att klappa så som nya skor gör, förutom inredning så är det min andra passion här i livet. Jag gillar riktigt höga klackar, men eftersom jag redan är 183 cm så begränsar jag klackhöjden till 10 cm så att jag inte känner att jag går på styltor och ser ner på alla andra :)

Några av mina skor i samlingen har jag köpt på Haléns, de har ett riktigt bra utbud med prisvärda och snygga skor! Här är några av mina favoriter just nu:

 vill ha vill ha vill ha! 499 kr för dessa stövlarna är mycket överkomligt..


Sommargodis :)


Skorna kostar från 299 kr - 699 kr och har upp till 10 cm hög klack, med platå. Vi ska göra om badrummet i slutet av månaden och jag tror att sambon kommer misstycka om jag klickar hem några par, men åh vad sugen jag är! Får se om jag vågar unna mig, kanske bara ett par :)

En liten tavla ifrån iriskonst som passar till skotemat. Ni förstår kanske var inspirationen till tavlan kom ifrån :)

5 kommentarer:

 1. Oj, jag hade ingen aning om att du var så lång! Jag har liksom haft nån inre bild av att du skulle vara lite kortare. Typ 160-165 nånting. Ingen aning om vart jag fått det ifrån dock, hihi!
  Själv är jag 175 och jag har aldrig klackskor på mig. Mestadels för att jag inte är särskilt bra på att gå i det och är på tok för bekväm av mig för att gå runt i såna. Men så känner jag mig som en jättemänniska när jag har klack, även om den bara är 5 cm! Får du inte många kommentarer om din längd när du har klackar? En del tycker ju inte att långa människor ska gå i klackar. Konstigt egentligen, tycker jag. För gillar man det är det ju klart att man ska få ha det. :-)

  SvaraRadera
 2. hihi håller med! Jag är sjukligt skoberoende! Inte hjälper det att jag jobbar i skobutik och är inköpsansvarig, blir en hel del skor! =) men kul är det! längtar sjukt mycket till skomässan i februari när man får handla nästa års vinterskor!

  SvaraRadera
 3. De första stövlarna var ju riktigt heta!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker absolut att du ska använda höga klackar även fast du är lång. Folk tycker säker att du redan är lång så då kan du lika gärna lägga till ytterligare 1 dm :-)
  Jag dejtade själv en tjej som var 1,89 utan klackar och även hon använde klackar ibland (5-6 cm).
  Go for it tycker jag!

  SvaraRadera
 5. Oh! Du är precis som mig! Jag är helt galen i skor... äger runt 130-140 par, har slutat att räkna ;) Jag älskar klackskor också, jag tycker att jag blir så kvinlig i sådana skor! det spelar ingen roll hur lång man är! Kika i på min blogg, för där har jag också lagt ut många gånger mina favvo-skor :)
  Kram
  Lana

  SvaraRadera