tisdag 25 januari 2011

Renovering pågår

I skrivande stund är vårt badrum helt borta. I fredags revs det ut, och nu fortsätter renoveringen i ett par veckor. Denna gången är det inte vi själva som gör jobbet (tack och lov..!).

Detta badrum är numera eliminerat :)
 Slutresultatet kommer bli riktigt snyggt. Vi har satsat på detaljer som ger lyxigt intryck, och jag tänker mig att det kommer bli ett maskulint New York penthouse-aktigt badrum. Vi har mosaik med smutsig järnfärg (låter sådär, men det är riktigt snyggt!) blandat med stora vita rektangulära plattor, ett modernt badkar på tassar (inte lejontassar) och takdusch (yes!). Som ni kanske anar så längtar jag! 

Denna omgången har vi lyxen att ha en gästtoalett i lägenheten, vilket är lite trevligare än att behöva springa ner i tvättstugan flera gånger om dagen. Duscha gör vi på gymmet, vilket är ganska bra för då tvingas man dit lite oftare ;)


Bilderna ovan är helt enkelt snygga badrum ifrån elle decor, de är dock helt olika från hur vårt badrum kommer att se ut.
Vad passande att fabriken hade just badrum som tisdagstema denna veckan :)

4 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Skönt att ni har en extra toalett under tiden. Och perfekt att bli ivägtvingad till gymet. :) Det ska bli fantastiskt roligt att se resultatet sen. Det låter riktigt snyggt! Blir riktigt nyfiken på mosaiken.

  SvaraRadera
 2. Kul tema - att titta in i badrum!
  Ser fram emot att få kika in när det är klart...
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Ska bli roligt att få se sen hur det blir!

  SvaraRadera
 4. Låter lovande... Ser fram emot att se bilder på resultatet sen! Smart att låta hantverkare göra jobbet. Må så gott //Petronella

  SvaraRadera