fredag 2 september 2011

En obekväm sanning

Nu blottar jag allt.. den prydliga fasaden smular sönder på skärmarna framför era ögon och den nakna sanningen slår er som ett slag på näsan. 

 Jag vill så gärna att ni ska tro på den lite stylade, inte helt sanna bilden jag ger av mitt hem här på bloggen. Men jag har tänkt efter.. jag vill ju inte bidra till någon prestationsångest.. (eller smitta er med min..). Så häng kvar för the moment of truth..

Fasaden
 
Sanningen... (döm mig inte..)
Sanningen är den att mitt matrum är det kaos som bloggens titel beskriver. Just nu hålls här inga fina trerätters middagar i skuggspelet av maskroslampans sken, här försöker jag få ordning på de projekt som har gått lite överstyr och tagit över mitt hem. Sakta men säkert kommer kaoset lugna sig, men helt ärligt har jag alltid, alltid, alltid minst ett ställe där ingenting är på sin plats. 

Sådär, det var ju faktiskt lite befriande. Jag uppmanar alla som vågar att visa upp sina inredningskaos (jag vet att du har ett.. erkänn!) för att lätta prestationsångesten ibland bloggvänner, entusiaster och läsare! :)

3 kommentarer:

 1. UUUUUnderbart!!! Tack. jag blir så glad när ngn vågar visa verkligheten...hihi- det är lite kul på samma gång att du visar den första bilden, som är så strikt tillrättalagd och sedan kommer kaoset.
  Tack för att du finns här på nätet!!
  Jag blev riktigt glad idag på morgonen.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Det är inte bara jag som har kaos hemma! :D

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du är långt ifrån ensam;) Vi flyttade in i vårt hus för två veckor sedan och har fått ganska bra ordning, MEN mitt pysselrum är ett enda stort kaos!:) Håller med om att det alltid tycks finnas ett rum som är rörigt, men det är väl härligt när allt inte är perfekt!
  Mvh Sofis husdrömmar

  SvaraRadera