onsdag 28 september 2011

Lastpallsbord - check!

Lyckliga jag som äntligen kan stryka ett projekt från min evighetslånga 'att-göra' lista! Riktigt nöjd blev jag också, bordet passar jättebra in i vardagsrummet!


 Det ser lite skavt och nött ut, jag använde inte de snyggaste lastpallarna kanske, men det är ju det som är hela charmen. Det ska se ut som vad det är, lastpallar som stått ute i regn och rusk och sedan (efter mycket om och men..) fått en ny mening i livet och blivit ett bord. Helt underbart operfekt med rostiga spikar och lite trasiga brädor :)

Nu när jag tittar på bilderna blir jag medveten om hur svartvit tillvaron är i mitt vardagsrum. Kanske är det hög tid att få in någon murrig höstfärg där.. kanske :)

4 kommentarer:

 1. bordet blev verkligen jättefint! Har själv tänkt tanken :) Hittade din blogg när jag googlade runt på inredning! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Kan det vara okej som kommer att sätta sak om detta i min lilla personliga blogg om jag posta en hänvisning till inredningskaos.blogspot.com?

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna veta vilken blogg du har, men ja om du hänvisar till bloggen så går det bra att du lånar bilderna på bordet och skriver om det.

  /iris

  SvaraRadera
 4. Så himla fnt., HIttade din blogg när jag googlade på lastpallar, vill föra något liknande. Hur får man tag på lastpallar? HAr du någon tips? Otroligt fint ni har det. Stor kram!

  SvaraRadera