fredag 18 juli 2008

10 015

Överskriften är det totala besökarantalet sedan den 28 december, som i skrivande stund ligger på 10 0015. Ganska makalöst att det är så mycket, och att jag hållit igång med bloggen så länge (jag är av den sorten som startar saker och inte avslutar dem...) :)


Jag funderar lite över min blåa huvudbry. Jag har målat lite extra med provfärgen idag, bakom ett par tavlor så att jag kan se hur det ser ut i kontrast till annat än den gula tapeten. Jag är själv väldigt nöjd med den, men jag kommer förmodligen tveka ett antal gånger till innan allt är klart (för en timme sedan tyckte jag det var liiite väl blått..). Sambon däremot är inte helt övertygad ännu, men vi kanske testar några fler kulörer så att det känns riktigt rätt för oss båda.

Helgen blir för övrigt trevlig. Ska på frukostkalas imorgon och fira min brorson som fyllt tre år nyligen (vart tiden tar vägen har jag ingen koll på...) och förhoppningsvis ska jag orka ta itu med lite packande och fixande här hemma också. Sambon har jour hela helgen så det blir nog en ganska lugn och skön helg :)

Vad ska ni hitta på i regnet i helgen?

4 kommentarer:

 1. De e ju skojj när man har lite besökare=) Du har ju en superbra blogg så de e ju inte så konstigt!! Hoppas verkligen inte att det ska regna här i helgen för jag vill göra klart allt ute som ska göras klart!?;) Hadet bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 2. Färgen är alltså jättefin Iris men jag hade själv lite problem att vänja mig vid min egen blåa färg och er färg är mycket ljusare :)När jag kollar på den så vill jag bara åka utomlands och ligga i en solstol med en söt sliskig drink i handen :D

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla besökare! Visst är det kul när man får respons för det man skriver!?

  Färgen är riktigt härlig. Känns som himmlen en fin sommardag. Det kan man inte bli annat än glad över!

  Hoppas du också har en trevlig helg. Själv spenderar jag helgen på utflykt i Dalarna!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Grattis till alla besökare! :)
  Jag tror att det kommer att bli finfint med den blå färgen. Skulle ni tröttna, så är det ju bara att måla över den. Underarbetet är ju redan gjort, så det skulle i såfall gå snabbt att göra!
  Vi tvekade länge innan vi målade betonggrått i en lägenhet för tio år sedan (det var inte så mycket grått på väggarna då, snarare enbart gult och grönt eller vitt, så vi hade inte sett någon annan med grått), men SÅ nöjda vi blev efter den chansningen. Det är än idag, den bästa kulören jag någonsin har målat med! :)

  SvaraRadera