onsdag 23 juli 2008

Tisdagstema - Tro

Dagens temabild är vald eftersom jag verkligen tror att det blir bra med blå väggar! Jag känner mig nock lite tjatig som den senaste tiden knappt bloggat om något annat :) Men men... Här har jag iaf testat hur det passar med guldramar på väggen, och som ni ser går det alldeles utmärkt! De fina tavlorna är gjorda av tapetprover från sandbergs (man kan beställa upp till 10 åt gången utan kostnad).

Sent igår hände något ganska kul. Klockan ca 22.30 fick jag ett städryck och städade badrummet, köket och plockade undan lite överallt. Det är så skönt med dessa ryck, men det hade varit så mycket mer praktiskt om de kom precis efter jobbet, eller på helgen...


7 kommentarer:

 1. Vägarna i blått är verkligen supersnygga!Du är int ensam om nattliga energikickar ;)

  SvaraRadera
 2. :) Varför gör man så? Det är ungefär då jag brukar bli riktigt sugen på att gå ut och springa. Inte heller så bra, det hade ju varit bättre om man hade fått det rycket efter jobbet, som du skriver. :)
  Smart idé med tapetprover! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Smart att beställa hem prover, det ska jag genast göra=) Blev jättebra med de ramarna ju!!! Ja dessa ryck, mina städryck har oxå en tendens att komma sent på kvällen men man får passa på=) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 4. Jag tror också att de blå väggarna blir super...passar super tillsammans med guld ramarna
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  I morgon (fredag) startar en ny fotoutmaningsblogg. Denna utmaning heter Fredags Färger. Hoppas att du vill vara med! :)

  http://fredagsfarger.wordpress.com/

  SvaraRadera
 6. Det ser ju superhäftigt ut! Ah, tapetprover. Smart! Å snyggt! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Åh vilken bra idé. Tack för tipset om tapetprover :)

  SvaraRadera