lördag 18 april 2009

Kasta 50 saker

Idag blir det storstädning här hemma då vi ska ha visning på lägenheten imorgon. Blir ganska skönt att få det riktigt rent i alla vrår också. Jag surfade runt lite på Marthastewart.com och hittade ett inspirerande reportage om att just vårstädning som går ut på att kasta 50 saker, inspirerat av en bok som heter "Throw Out Fifty Things: Clear Your Clutter, Find Your Life". Det tycker jag låter bra! kolla in tipsen här!

8 kommentarer:

  1. Åh, vilken underbar miljöbild. :)

    Kram Malin Inspirtion & design

    SvaraRadera
  2. Jag har en fråga till dig, vart har ni köpt ert fina bord där ni har er laptop? Så fint så fint, och precis ett sånt jag är på jakt efter till sovrummet. :)


    /Malin I&D igen. :)

    SvaraRadera
  3. Härligt med vårstädning, känns alltid så skönt efteråt!

    Ja visst var ex- beviset jättefint :)

    Går det bra på jobbet?

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag rensar med jämna mellanrum, så himla skönt!

    kram

    SvaraRadera
  5. Härligt med vårstädning och bra tips där med att kasta 50 saker:)
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  6. Spännande! Jag har två gånger i livet gett mig in i projektet "Släng 100 saker". Jag har genomfört det och har ändå massor av saker kvar! :-) Heja!

    SvaraRadera
  7. Ojoj 50 saker.. hmm men absolut är man inte en rensare som mig så har man säkert så det räcker och blir över. Hoppas allt är bra med dig! :)

    SvaraRadera
  8. Jag älskar att rensa, även om det är lite jobbigt ibland. Förra helgen gick vi igenom hela förrådet. Nu kan man äntligen gå in där! Kram Sandra

    SvaraRadera