fredag 14 juni 2013

Små små steg i helt rätt riktning

 Som ni kanske förstått på de lite kryptiska inläggen (som kommer mycket mer sällan dessa dagar) så sker det en stor omställning i mitt liv just nu, då jag och sambon valt att separera. Det är nog utan att hymla med det den tuffaste period jag varit med om i mitt liv, men det är samtidigt så nyttigt att så mycket sätts i perspektiv. Jag lär mig otroligt mycket om mig själv, om den styrka, självständighet och jävlar anamma som visst bott där inne i min kropp men inte riktigt visat sig förrän den behövdes som mest.
Framför allt har jag fått se vilka fina människor jag har i mitt liv. Det blir ju en del bortfall i vänskapskretsen i en situation som är så tung som denna, och det får man väl leva med trots att det är en svår sorg... men de som stannar kvar, de som dyker upp direkt när det börjar krisa och står kvar trots skrik, gråt, skratt, hysteri och total förvirring. De som låter veta att de ämnar att stå kvar tills lugnet lagt sig och livet kan börja fortsätta i en ny riktning. Dessa människor är de som gör livet helt underbart och ger mig en sådan fin och varm känsla i bröstet, och dem ska jag värna om med allt jag är.

Nu kör vi fredag tycker jag. 
tjoho!

8 kommentarer:

 1. Jag var med som samma sak för lite mer än 4 år sen. Tufft så in i bängen men ändå det bästa som hänt mig..
  Styrkekramar till dig och tack för en härlig blogg :)

  SvaraRadera
 2. Många styrkekramar till dig fina Iris!!! Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Heja dig Iris. Jag tycker om dig så mycket. Ditt fina skratt smittar och jag är så glad att du mitt i all kaos har det fint. Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Det är ju trist med er separation, ni som precis köpt hus och renoverar. Jag fick en förklaring varför du inte är lika "flitig" med ditt bloggande. Nu förstår jag. Tänkte först "vad är nu detta" det jag som är strulig med bloggandet, inte Iris.
  Hoppas allt löser sig till det bästa för dig. Kramar och trevlig helg

  SvaraRadera
 5. Jätteledsamt att höra att ni ska separera! Jag hoppas att ni kan lösa det på ett bra sätt och slippa en massa groll uppepå allt annat som "ingår" i en separation!
  Du verkar stark och det verkar som att du har modet uppe och bra människor omkring dig, så jag tror att du kommer klara detta bra, även om det är tråkigt!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Tråkigt Iris...Du får komma tillbaka till den här sura slottstaden så kan vi dricka vin och frossa inredning! Kram på dig, det kommer en dag då det inte gör ont i hjärtat längre...

  SvaraRadera
 7. Kramar!!!


  /Krannina

  krannina.se

  SvaraRadera
 8. Styrkekramar till dig!

  SvaraRadera