måndag 13 oktober 2008

BullbakFörra veckan bakade jag bovetefrallor. De var supernyttiga och fantastiskt goda! Receptet hittade jag här, på bloggen hälsofreak som jag nyligen hittat till. Måste säga att jag blev jätteglad av att hitta till Hälsofreak eftersom hon har massa tips på nyttig mat som hon även fotar mycket vackert. Jag rekommenderar att ni tittar dit!

Idag har vi förresten börjat måla! Än sålänge är det ju vitt, då vi grundar med det först. Men denna veckan bör väggarna bli blåa och det är så spännande! Mest av allt ser jag fram emot att ha en soffa att kunna mysa i igen. Nu sitter vi mest i köket med våra datorer och jag har upptäckt hur otroligt obekväma våra köksstolar är.. Det blir nog att vi kastar ut dem när det nalkas köksrenovering.

5 kommentarer:

 1. Men du, vad de ser smarriga ut!
  Måste in och kolla. :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Oj vad de såg goda ut! Skall kanske testa och baka sådana - då får jag garanterat ha dem ifred med ;-)

  SvaraRadera
 3. Å tack för de fina orden! :o) Och vad kul att du gillar bovetefrallorna, jag tycker också att de är jättegoda :o) kram!

  SvaraRadera
 4. jag följer också hälsofreaks blogg o har spanat in hennes bovetefrallor länge. Dina ser jättegoda ut! Brukar äta bovetegröt...men jag måste se till att baka bovetefrallorna snart :o)

  SvaraRadera