torsdag 16 oktober 2008

Lila och Lasek


Kände att jag börjat tröttna på bloggens pastelliga blommor, kändes inte riktigt aktuella längre nu när det är mörkt och ruggigt ute. Så nu är äntligen bloggen nyinredd! Hoppas ni uppskattar det nya, jag är särskilt nöjd med att det är lila, vilket är en så mysig höstfärg!

Är det förresten någon av er som har erfarenhet av Lasek (ögonoperation med laser)? Jag har nämligen precis varit på förundersökning och även bokat preliminär tid för operation, och är väldigt intresserad av att få så mycket information jag kan få. Dela gärna med er av personliga erfarenheter i så fall, gärna erfarenheter som lugnar mina nerver lite :)

14 kommentarer:

 1. Snyggt med lila - och fin bild på dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Gud vad jag skrattade åt din moivering till att vinna telefonen. Oj oj, jag önskar dig lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt! Tycker om färger och mönstret jättemycket. Bilden på din är riktigt fin den med!

  Ha en trevlig helg!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 4. vad fint det blev här :) trodde först jag kommit fel hehe

  SvaraRadera
 5. Jo jag har gjort den för ett antal år sedan och är supernöjd. Min far gjorde några år innan. Jag blev 100% bra på ena ögat och nästan helt på andra men det är inget jag korrigerar eller lider av. Jag tog båda ögonen på en gång och det ena vek fliken upp sig på så det var kanske därför den inte blir lika bra. Det ögat hade jag lite ont i på kvällen men fattade inte varför förrän morgonen efter på kontroll. Hur som helst så är det SKÖNT att slippa glasögon och linser. Lycka till

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har ordnat det i bloggen! Jag känner två som operarat sig, en fick komplikationer. Den andra tror jag det gick bra för.

  Anledningen till att ena operationen gick dåligt var att hon hade stora pupiller och då är det tydligen större risk för komplikationer. Nu har hon sämre mörkerseende och ser glorior när hon tittar mot ljus så att köra på i mörker går inte längre. Iofs så är jag inte säker på att det är just lasek, men det var iallafall en laseroperation. Hoppas jag inte skrämt upp dig allt för mycket nu.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev med lila utseende på bloggen och väldigt söt bild på dig! Har tyvärr ingen erfarenhet av den typen av ögonoperation men sambon funderar på att genomgå den. Han ska bara samla mod först. *s* Trevlig helg! Kram, Sofie

  SvaraRadera
 8. Härlig färg!! Kände också att jag ville ha lite löst så ändrade också min sida igår!

  Nej, men du får gärna berätta vad du tyckte. Är lite nyfiken.

  Ha en mysig lördag!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 9. Uj, vilken snygg omvandling av bloggen! :) Och vilket fint nytt foto på dig! :)
  Har tyvärr ingen erfarenhet eller kunskap om laser, men det man har läst om det, så verkar det ju funka! Jag själv kör med linser som jag sover med och byter en gång per månad. Det är det bästa jag har gjort, att gå över till sådana!
  Ha en bra helg! Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken fin profilbild! Kul att uppdatera bloggen :o) kram!

  SvaraRadera
 11. Hej igen!
  Jag betalar 290 kr/månad, men då kör jag ju autogiro, så det är säkert billigare om du köper för ett halvår i taget. Jag ser ju inte ens översta raden hos optikern, så att vakna mitt i natten och faktiskt kunna se vad klockan är utan att trycka upp den i nyllet är helt underbart! En gång/månad inser jag hur dåligt jag ser och det är när jag byter... ;)

  SvaraRadera
 12. jättesnygg ny design! Jag älskar lila ;o)


  har dessvärre ingen erfarenhet av Lasek..men jag hoppas operationen går bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 13. Iris; Det låter som en bra idé. För visst kan en gren bli jättefin att dekorera med julpynt också? :) Något som är fint att använda sig av är trollhassel. Likaså att pynta en liten en. :)

  Kram Malin Inspiration & design

  SvaraRadera