tisdag 21 oktober 2008

Tisdagstema - Tid

Veckans tisdagstema är tid, och här är en bild på nåt som kan ta en del tid.. Jag var nog ganska ambitiös när jag sa att jag skulle fota och visa en massa bilder på söndagen, för här sitter jag på tisdagen och kommer med den första bilden, och det är bara en liten smygtitt :) För vem kunde ana att det skulle ta sån tid att ställa i ordning allt.. Jag är i alla fall så himla glad att vi äntligen har fått tillbaka vårt vardagsrum, så vi slipper sitta i köket hela tiden.

Det tar lite tid som sagt. Jag håller på för fullt med sista praktikveckan nu, och på måndag nästa vecka har någon smart jäkel på högskolan kommit på att vi ska ha en examination, så jag har en del att göra.. Men så smått kommer allt på plats, och jag tror att jag är ganska realistisk när jag säger att jag kan visa fina bilder till helgen. Då har jag nog hunnit styla till det lite :)

Ha det bra!

10 kommentarer:

 1. Ja du, det är lätt att vara tidsoptimistisk! Jag känner igen det där:) Saker o ting tar sin lilla tid, men tid är ju det enda vi har så nog hinns det med, väntar dock spänt! tycker det är superkul att våga så mycket färg :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken himmelsk färg. Så nyfiken! :)

  Det verkar vara ett allmänt nöje att placera tentor och examinationer på olägliga tider. Har praktik om två veckor och tenta måndagen efter..

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 3. Det ser ut bli fint iallafall! :) Vår blå färg kommer att komma upp i övermorgon, så även här börjar det hända saker! Och tid, ja, det har vi inte så mycket av eftersom det ska vara färdigt lagom till vår Halloweenfest den 1:e. Vi får jobba på ordentligt, båda två! :)

  Jag ser fram emot dina bilder! :)

  SvaraRadera
 4. snyggt med blått! själv målade jag hallväggen i lila färg i helgen..bilder kommer senare. Himla kul att pyssla hemma :o)
  Gonatt!

  SvaraRadera
 5. Fotandet tar inte så lång tid. Men det tar TID att gå igeom bilderna! Och att packa ner i lådor och packa upp ur lådor tar också TID.

  Kul tolkning!

  / Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken läcker blåfärg på väggarna! Skönt att kunna flytta tillbaka sakerna. Jag förstår precis hur du känner. Då vi flyttade till denna lägenhet renoverade vi alla rum samtidigt och det kändes verkligens om att man inte hade nån stans att ta vägen! överallt grejer, slipdamm och målarburkar.. men det är ju kul när det är klart :) Kram, Sofie

  SvaraRadera
 7. Så snyggt, väntar med spänning på bilderna och kankse ett livebesök nästa vecka :) Det gick bra med Lena idag, hon var supertrevlig, skönt att det är över!

  SvaraRadera
 8. Ja tid är inget det finns för mycket av, tiden springer alltid iväg så fort=) Men jag ser fram emot lite stylingbilder även om det inte blir till helgen!?;) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 9. Tentor och examinationer ligger alltid olämpligt! Tur den tiden ligger bakom ;-)

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig färg jag ser där i bakgrunden!

  Svar: Tack så mycket för din lyckoönskning till mitt nystartade företag. Det värmer!
  Kram Sandra

  SvaraRadera