onsdag 22 oktober 2008

mycket fix och stress

Just nu är jag lite stressad för att jag måste sova så att jag kanske kan vakna liite mer utvilad imorgon. Har haft huvudvärk nästan hela dagen och planen var att jag skulle gå o lägga mig kl 21.. sen kl 22.. och nu får det bli så fort jag slutat skriva här.

I helgen vill jag till ikea för att handla lite bra förvaring. Dessa Dvd lådorna som heter Kasett är bra då de kostar 59 kr för två stycken, och jag upptäckte precis att vi har ganska mycket sånt som jag vill dölja..

Nu ska jag krypa ner i en säng med nymanglade sängkläder. Jag förtjänar lite vuxenpoäng för min första mangling tycker jag. Dock fick jag kanske lite minuspoäng när ett lakan fastnade i mangeln och jag stod och drog för kung och fosterland och var lite nervös för att jag skulle behöva köpa en ny mangel.. det var lite komiskt faktiskt..

godnatt!

4 kommentarer:

 1. Ha, ha... jag kan se dig framför mig när du står och drar i lakanet ;-) Jag har en mangel oxå... men jag kommer aldrig få några stilpoäng när jag manglar för jag gör likadant - lakanet fastnar... det följer med en strumpa eller två ibland osv...

  Hoppas att du mår bättre idag!
  Kram Lotten

  SvaraRadera
 2. Hoppas din huvudvärk gett med sig..
  Min har precis börjar nu.. uscha!
  kram

  SvaraRadera
 3. Men Iris!!!Manglar du??? Shit, är ni inte kloka? Loooool Varför då? Man stryker ju bara snabbt över sängen när lakanet är på. det tar 10 sek. :) Usch o fy för mangling. Att tvätta tar ju tillräckligt med tid för en ändå utan att man behöver en massa extra krångel. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. De där förvaringslådorna är verkligen praktiska och fina! Jag skulle inte ha klarat mig utan dem i min lilla 24 kvm lägenhet.
  Kram Sandra

  SvaraRadera