söndag 5 oktober 2008

En händig man

I skrivande stund står sambon och spacklar. Ungefär hälften av vardagsrummet är färdigspacklat nu, och som den händige man han är så har han även lyckats fälla in några rör i väggen som ska trolla bort fula sladdar. (Känner storasyster Ir igen tröjan som den händige mannen har på sig tro?)

Det är ännu inte helt bestämt hur det blir med soffan, antingen blir det ju vår egen Ilva soffa, eller en Magnum ifrån Living. För att högtalare ska placeras rätt på väggen har sambon klottrat lite.

Här om dagen var vi och köpte 10 liter vacker blå färg!

Sambon har testat sin nya paintball-pistol på väggen, och lämnat en gul kladd. Tänk vad kul man kan ha när man renoverar!

Själv har jag hållit mig borta ifrån vardagsrummet rätt mycket idag, och tagit hand om resten av hemmet lite. Jag har till och med bakat en kladdkaka (jag bakar nästan aldrig, så detta är ganska kul) som snart ska ut ur ugnen! Mums!

5 kommentarer:

 1. Inte dumt att ha en händig man! Det ska bli kul att se hur det blir när ni är klara. Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Åh herregud, kan man låna en sån.. händig man måntro? Jag har många projekt jag skulle kunna sätta igång honom i! haha
  kram

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag vill också låna honom!! Vi har en hall och ett sovrum och ett... Tja, listan göras lång! Ser fram emot att få se slutresultatet!

  SvaraRadera
 4. Oj vilkn händig man, ser lovande ut!!!=) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 5. TACK, vad skönt att du förstår! Du har så rätt, det borde inte vara något dåligt att vara hälsointresserad. Hur skulle samhället se ut om ingen ville bry sig om god hälsa? Snacka om höjda skatter för sjukkostnader... Kram på dig!

  SvaraRadera