fredag 31 oktober 2008

Drömköket

Sedan jag såg denna bilden i en ikea-annons har jag varit förtjust. Det är så ljust och neutralt, och spisen är ju helt fantastisk :) Mitt eget kök är inte ens i närheten så stort som detta.. men jag har planer på att köpa likadana hyllor som finns till vänster på bilden, dock vita, och vi ska även köpa liknande skåpsluckor. Det är ju ett lite mindre projekt man kan göra, ska egentligen måla och tapetsera också, men jag är inte så sugen på det just nu.. :)


Denna stolen kostar 645 kr på ikea och är ganska högt upp på min önskelista just nu, vi behöver ju trots allt bara två stycken i vårt minimala kök :)

Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Kul, såg just att du har samma blåa färg i hemma som jag hade i min hall förut :-) Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg stol! :)
  Ha en bra helg,
  kram Josefin

  SvaraRadera
 3. vilket snyggt & härligt stort kök. Skulle också vilja ha det.
  Trevlig helg/jenny

  SvaraRadera
 4. Jättefint kök, härligt med stora ytor :) Flytten gick jättebra, har o göra hela helgen nu :) Vad skönt att det kändes bra med tentan! Ha en jättebra helg, ses på måndag! Kramar

  SvaraRadera
 5. Det var ett riktigt snyggt kök!
  Trevlig helg, kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Dom är snygga dom där stolarna, har själv fastnat lite för dom. Jag måste också passa på att säga att jag gillar era blå väggar. Det är kul när folk vågar annat än helvitt. :-)Även om helvitt också är snyggt, men det blir mer utmaning att inreda och förändra med mer vågade väggar.

  SvaraRadera