lördag 11 maj 2013

Att välja sina ord

 Det blev visst en bloggpaus. Mycket händer i livet just nu som får orden och bilderna att stanna kvar inne i huvudet, ibland är det så svårt att veta hur mycket av ens liv att lägga här.. Bloggen är ju som en trogen vän, en bundsförvant som länkar mig till så många stöttande kvinnor (mest kvinnor iaf) och det känns ju oftast självklart att det är här alla orden som finns i mitt huvud ska bli levande. 
Bilder tagna hemma hos bästa vännen Malin som har en så mysig bohemisk stil :)
Men nu väljer jag mina ord noga. Bara väldigt få kommer hamna här, eftersom jag i nuläget inte kan förmå mig att blotta min själ och mitt liv för allmänheten. Det som jag behöver min trogna vän bloggen till nu är att vara en kanal där positiv energi får bo. 

Bara pepp, bara gott, bara kärlek. 
(och framöver så ska jag vara mindre kryptisk, jag lovar).

8 kommentarer:

 1. Du är så fantastiskt fin ❤
  Kram

  Katarina
  http://mingalnavra.wordpress.com/

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt svårt det där med hur mycket man ska visa på sin blogg. Själv försöker jag hålla en positiv attityd där. Jag skickar en kram till dig och hoppas att allt löser sig! Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Önskar dig allt gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kram, hoppas att anledningen till att du vill välja dina ord på det sätt du skriver ordnar till sig.
  Använd bloggen som du vill, den är ju din och är ju främst till för just dig!

  SvaraRadera
 5. Jag läste inte detta inlägget förrän nu, och nu vill jag be om ursäkt för min fråga på Instagram tidigare ikväll. Det lät himla okänsligt men det var inte alls så som jag menade. Jag trodde att sambo var ett skämtsamt ordval för en vän som du var på besök hos eller liknande.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag läste inte detta inlägget förrän nu, och nu vill jag be om ursäkt för min fråga på Instagram tidigare ikväll. Det lät himla okänsligt men det var inte alls så som jag menade. Jag trodde att sambo var ett skämtsamt ordval för en vän som du var på besök hos eller liknande.
  Kram

  SvaraRadera