onsdag 15 maj 2013

Stadsvimmel och kvalitetstid

 Idag har jag varit ledig hela dagen. Jätteskönt att ibland ha lite ledigt mitt i vardagen, för att kunna ta itu med ärenden och helt enkelt andas ut lite. Jag passade på att ha lite kvalitetstid med min bästa vän Malin, som numera även är min nya sambo (men mer om det en annan gång..). Vi resonerade som så att man måste ha lite kvalitetstid tillsammans med sin sambo för att inte glida isär, måste hålla flamman vid liv liksom ;)
 Så vi startade dagen tidigt med ett besök hos Böddi, då jag behövde ansa luggen och Malin behövde klippa topparna. Böddi nämnde dock när han kikade på hennes hår att 'it's a bit green...' och hade en mirakelkur som bara tvättade ur den grönaktiga missfärgningen med lite supermedel och fick det att se sommarblekt och naturligt ut istället. Sen fick han föna det i ungefär en halvtimme för hujedamig vilket tjockt hår..
Vänster: Mina nya örhängen från Indiska, så såld på allt bohemiskt nu! Höger: Nyfriserad Malin i storstadsvimmel :)
 Sedan smet vi ut i stadsvimlet och tittade på Eurovisionturisterna, och jag såg nog ut som en sådan jag eftersom jag hade kameran i högsta hugg.. stämningen är verkligen på topp i Malmö nu, som en enda stor festival.
 Vår dag av kvalitetstid avslutades på restaurangen Burek House vid södervärn där de har jättegod mat ifrån Balkan. Jag vet knappt vad jag åt.. paprika med någon fyllning och den där röda pepperonigrejen med osten i var ju riktigt trevlig.. jag blir ju lite lycklig av ost.

4 kommentarer:

 1. Mys-pys-dag! Härligt!

  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att bli ompysslad i håret :)
  Kram Christina

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag Iris! Stor kram på dig

  SvaraRadera
 4. Härligt att boosta lite ny energi! Må gott!!

  SvaraRadera