tisdag 2 juli 2013

Dessa isländska dagar

Tänka sig att det är den förste juli idag.. Tiden går så väldigt fort.. Jag befinner mig som i en annan värld här med utsikt över bergstoppar, midnattssol och shopping som leder till att vi måste ringa flygbolaget och be om att få ta med oss en extra väska hem.. Men i bakhuvudet har jag i åtanke att ungefär en vecka efter hemkomsten kommer jag ta emot nycklarna till mitt nya inredningskaos, mitt nya hem. Det är en surrealistisk tanke faktiskt, när så mycket händer på samma gång.

Dagen idag har spenderats shoppandes. Jag har köpt kläder, tavlor, spritmått, presenter och en fårskinnsfäll.. Det finns liksom ingen hejd på mig här har jag märkt.. Men nåväl, jag är helnöjd :)

Imorgon kommer jag spendera dagen fotandes. Då åker vi och besöker Akranes, byn där jag föddes och spenderade mina fem första levnadsår. Stranden med den svarta sanden vi ritade i, och klipporna som vi klättrade på.. Under dagen kommer jag alltså inte vara särskilt aktiv varken på instagram eller bloggen, men sen bombaderar jag er eventuellt med bilder när jag åter är inom wifi's trygga gränser. Tills dess kan ni njuta av det vackra brudparet.

Jag kan stirra mig blind på dem, så vackra de är..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar