onsdag 27 februari 2008

Ikväll har jag minsann borstat tänderna!

Ikväll borstade jag mina tänder i mitt badrum som numera har en vask med rinnande vatten :) Tjoho vilken lycka! Och i morse duschade jag i mitt egna badrum med vår trevliga takdusch som liksom regnar ner vattnet på en :) Det är nog inte svårt att föreställa sig hur bra det känns efter ca 4 månader av att duscha på andra ställen och borsta tänderna i köket. Man ska helt enkelt inte ta sin dusch för givet...Nu återstår bara att städa golvet innan vi monterar på den nya toalettstolen (som står i vardagsrummet...) och kopplar lite vattenrör till den. Sen ska vi ha upp ett skåp ovanför toaletten (då vi valde att ha en spegel istället för spegelskåp ovanför vasken är vi i behov av lite förvaring..) och så tror jag att vi är ganska klara, kanske... Vi är ganska nära i alla fall :) Skåpet på bilden är Vättern från ikea och kostar 389 kr. Vättern är en lämplig kandidat att hänga över min toalett, den e ganska fin o neutral. Vi får se hur det blir.

Ha det bra!

3 kommentarer:

 1. Såna skåp har jag i mitt badrum. Rev ner fula hyreslägenhets-standard-skåpet och satte upp två såna med Anordna lyx-insatser till smink. Vääääääry najs =)

  Grattis till första duschen ;)

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Jag förstå vad lyxigt det måste kännas! När jag bodde hemma hos mina föräldrar hade vi oturen att våran kallkälla sinade och vi blev helt utan vatten i tre månader (under jul dessutom). Då förstår man hur beroende man är av vatten. Ha en bra dag, kram!

  SvaraRadera
 3. Svar: Åh varför bor jag inte i skåne! Skulle vara härligt att ha det ljust och soligt. Vi får härda ut, för det här är nog våran sista vinter här i norr. Kram Sandra

  SvaraRadera