tisdag 26 februari 2008

Köpstopp vs. Bokrea

När den 25 Februari kom med mitt csn så började jag fundera lite mer på att ha köpstopp. Nu känns det kanske lite mer som en last att ha pengar på kontot som jag inte får slösa, men jag tror ändå att jag gynnas av det i det långa loppet.

Så idag beställde jag en bok på nätet eftersom det är billigt och man faktiskt borde passa på. Jag köpte också nya numret av sköna hem då det känns som jag kommer behöva den... Men sen bestämde att jag att från och med nu har köpstopp, tills den 25 Mars.

Boken jag har beställt heter "Rensa, röj och förändra - 101 steg mot ett bättre liv" av Mary Lambert. Den handlar om precis vad den heter, och så berör den lite feng shui också vilket är oerhört spännande! Den kostade mig hela 56 kr på bokus! (som student har man fraktfritt på bokus.se, annars är det smartast att handla på adlibris.se nu eftersom de har fraktfritt för alla).

Så önska mig lycka till! för från och med nu får jag endast handla det allra nödvändigaste (mat, tvål, ev kurslitteratur o sånt..) och en eller annan fika (jag fikar nästan aldrig ändå..). Men några fler inredningstidningar eller prylar till hemmet blir det inte!

4 kommentarer:

 1. Ja jag gillar också lampan från Rusta mer:P Kram

  SvaraRadera
 2. Iris med kaoset; Så kul att du fick lite tips. Det är alltid svårt att komma på present till de små. en sak som jag nog själv hade köpt är något fint från ISA form eller någon av Cult Designs fina barnprylar. Har du sett den fina förvaringen för nappar? en liten kruka är det, så bedårande. Lyca till med att hitta något till lilla Sessan. :)Mvh Malin Inspiration & design blogg

  SvaraRadera
 3. Stod och fingrade på den boken idag på maxi, verkade finnas mycket bra tips i den. Kram/jenny

  SvaraRadera
 4. Japp japp den boken köpte jag i fjol ! Måste säga att den är ypperligt trevlig att läsa, sen vet jag inte om det blivit ngn bättre ordning här hemma iofs .. Hihi .. Lycka till !

  SvaraRadera