onsdag 24 mars 2010

Hallens förvandling

Jag har precis flyttat ett litet bord ifrån sovrummet till hallen vilket ledde till att jag ville visa upp hallens förvandling sedan vi började renoveringen. Kom precis på att det nog är ca ett år sedan vi köpte den nya lägenheten, och det är så roligt att se alla gamla bilder på hur det såg ut innan, man känner sig verkligen flitig!

Men som sagt, här är hallen:


Först hade vi plastmatta, och två små garderober höger (köket är in till vänster).

Vi ville inte ha två små garderober.. vi ville ha en stor, så väggen fick ryka!

Här har vi kommit en ganska bra bit på vägen. Golv och väggar är fixade förutom listerna då.. Det som står lutat mot väggen är vårt matsalsbord från Ilva, sjukt tungt... just vid denna tiden hade vi dock varken kök eller matrum så det fick stå i hallen sålänge...

Idag har vi lite vår i hallen :)

Det lilla bordet är från ellos, och jag var ganska nära att lägga ut det på blocket, men det passar nog ganska bra i hallen ändå.. behöver någonstans att slänga posten när man kommer in. Ni kan gärna välja att ignorera det ni ser i spegeln ;) så småningom ska den stora garderoben få praktisk inredning och skjutdörrar, men vi är inte riktigt där ännu.. och lister kommer också.. hu vad allt tar tid! :)

2 kommentarer:

  1. jätte bra blev de! :)

    första gången jag kikar in hos dig. :) hitta hit via bloglovin :)

    kram

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken skillnad det blev!

    SvaraRadera