måndag 21 april 2008

Detaljer från mitt hem

Jag måste tacka så mycket för alla kommentarer jag fick i ett tidigare inlägg då jag ville ha lite feedback om bloggen. Jag fick en del önskemål och bra kritik, något som gjorde mig ännu mer motiverad att blogga mera! Ett önskemål var att ha mer bilder hemmifrån. Så här kommer ett par bilder som en liten start, mer kommer sen.


Detta är mitt kök, som är ganska färgglatt och trevligt. Skåpsluckorna ska nog bytas ut så småningom, men kaklet får nog sitta kvar.Igår fick jag målat lite mer i hallen. I veckan har jag visserligen målat rätt mycket, men då har jag bara grundat med vitt, så det är tråkigt att visa upp.. Men nu kom två nya guldränder på plats, och det blir nog några fler så småningom :)

Nu har jag ganska mycket i skolan, så att jag får se hur mycket inredning jag hinner med i veckan. Jag kommer blogga på, men det kanske inte handlar så mycket om mig helt enkelt :)

Ha det bra!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att få se lite bilder från hemma hos dig :) Jättefin blåfärg på kaklet! Tycker jag absolut du ska behålla. Får lite "italianovibbar" av det :)

  Kramar, Sofie

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se hur det ser ut hemma hos dig. Vad läckert det blir med guldränderna. Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt att få se lite hur det ser ut hemma hos dig. Sånt är alltid roligt! :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med färger i köket. Behåll kaklet du, det hade karaktär.

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det. Du kan ju vara med i mönsterveckan som pågår med de guldfina ränderna!

  SvaraRadera