söndag 6 april 2008

Sambons nya jättebebis


Här är den, vår enorma tv. Den ska hängas upp på väggen så småningom, men jag vet inte om det är lönt att göra det förrän efter vi målat väggarna. Jag måste erkänna att jag tvekade att lägga upp bilden, och det är lite jobbigt fortfarande att visa upp ett vardagsrum som jag inte är ett dugg nöjd med. Det råder verkligen ett kaos här hemma och jag fick klippa runt bilden lite extra så att ni bara ser det viktigaste.. Ha i åtanke att väggarna ska bli vita, tv bänken ska bytas ut och plasman ska upp på väggen, då känns det lite bättre för mig :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Det spelar vell ingen roll heller. Om du inte hade skrivit hur du skulle vilja ha det så hade jag inte tänkt på det. Man kan ju inte få allting på en gång, eller hur?

  SvaraRadera
 2. Hi hi! Elektronik är ju i grunden inte snyggt enligt mig... Men jag gillar Lg:s svarta platt-tv's faktiskt (har ju en själv *ler*). Det kommer att bli jättefint!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket monster! :) (inte i dålig bemärkelse alltså) Den kan man nog ha mysiga hemmabio-kvällar framför! :)
  Men, som pysselprinsessan skriver: elektronik är ju sällan snygg inredningsmässigt, så man får göra det bästa av situationen. Det kommer nog att bli finfint när ni är färdiga :)

  SvaraRadera