söndag 20 april 2008

Gårdagens inköp

Gårdagens inköp gjordes på nätet och hade faktiskt inget med inredning att göra. Men eftersom jag inte får prylarna direkt och jag är väldigt uppspelt så vill jag dela med mig av det jag beställt :) Allt beställdes från Haléns.se

Dessa vackra rosa sandaletter med rosett har jag suktat efter i en tid och varit lite småsur över att de var slut i min storlek.. Men så helt plötsligt har de fått in fler på lager och min lycka är total! Skorna finns även i svart och kostar 249 kr. Överkommligt, javisst!


När man ändå håller på att handla så kan man ju lika bra fortsätta lite till.. Och nu när solen står på som bara den i Malmö känns det självklart att man måste köpa en bikini! Denna bikini köpte jag. Delarna säljs separat och finns i flera olika färger. Bikinitrosan kostade 89 kr och överdelen 99 kr.

Jag köpte en extra överdel för 99 kr också för variationens skull. Nu ska jag bara vänta snällt och hoppas att allt passar :)

På Haléns just nu får man 25 % rabatt på en vara om man handlar för över 300kr. Så det är bra att passa på :)

4 kommentarer:

 1. Vilka fynd! Skorna är så snygga!! Älskar skor!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag lade lite varor i kundkorgen igår, bl.a dom där skorna faktiskt. Hihi. Dom är ju så söta! Är lite skeptisk till att köpa skor utan att prova så jag har inte klickat hem grejerna än men det kliar i fingrarna...

  SvaraRadera
 3. Vilka coola skor! Jag skulle nog sakna tillfälle att bära dem, men de var ursnygga! :) Heja dig som köper sådana skor!

  SvaraRadera