fredag 18 april 2008

Solen lyser...

...och det ser ut som det kommer bli en fin dag! Jag ska snart ge mig av och jobba på en förskola här i malmö där jag fått lite extraknäck, ett jättetrevligt ställe. Så slutar jag redan kl 14 idag vilket är mysigt på en fredag :) Väl hemma känner jag för att storstäda lite tror jag, har en del att göra i skolan snart och då blir jag mindre distraherad om det är rent och städat omkring mig :) Sen blir det nog en god middag med lax och chilipesto, tänkte att det kunde vara en god blandning.


Det verkar som denna bloggen växer rätt stadigt och jag är så väldigt förtjust i det! Brukar ha ca 60 besökare om dagen, och jag är överlycklig att ni kommer hit och läser vad jag skriver. Ni får gärna lämna kommentarer och nämna vilka ni är :) Men om ni inte vill så är ni så välkommna ändå :) Det jag undrar lite är om det finns några önskemål om vad som ska skrivas om. Ifall det ska vara mer bilder hemmifrån, mer köptips, fyndtips, förvaringstips eller nån annan slags tips så får ni gärna skriva det till mig så ska jag försöka vara er alla till lags och bemöta önskemålen :)

Ha en trevlig och solig fredag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Jag har nyligen hittat hit och tycker att du har en intressant och personlig blogg.

  SvaraRadera
 2. Upptäckte din blogg alldeles precis nu via en annan blogg och måste säga att jag gillar det jag sett hittills! Du skriver personligt och det tycker jag om!
  Fortsätt så!
  Men visst, ett önskemål har jag. Du nämnde förvaring, skriv gärna m det! Det tycker jag är ett ständigt problem!

  Ha det gött!

  /Karina

  SvaraRadera
 3. gillar din bloggmen det skulle vara jättekul med fler bilder från hemmet...

  kramar

  SvaraRadera
 4. Tja!!
  En liten fråga bara, jag gillar din räknare och har försökt fixa till en hos mig men det går inte. Hur har du gjort och vara klistrade du in html koden? Tack på förhand
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du gör ett jättebra jobb med din blogg!

  Nåt som jag tyckte var kul var när du skrev om din partner när han satt och halvsov i soffan och det "samtalet" ni hade då.

  Alltså en humoristisk personlig betraktelse från Livet.

  Och då tänker jag att det är roligt när inredningsbloggare ibland får med ett inlägg som bryter av mot allt inrednings"prat".

  Jag tycker det märks att du har en humoristisk ådra.

  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar också att din blogg är personlig. Att man får veta lite mer om personen bakom bloggen. Sen är jag ju sååå förtjust i "hemma hos- inlägg" så gärna mer av det! Det var just intresset för inredning som fick mig att börja blogga! (Sen har jag en blogg om barnen också, som är väldigt personlig, för att hålla släkten runt om i landet uppdaterade. Men den har jag valt att lösenordsskydda.)

  SvaraRadera