tisdag 1 april 2008

Nåt måste man vara bra på

Jag är inget vidare på att pyssla, och jag bakar inte så värst.. Jag syr ganska halvdant och jag avslutar aldrig mina projekt.. Men att laga mat är nåt jag faktiskt är bra på, och jag tycker det är kul också :) Detta är kvällens middag:


Pasta med krämig laxsås (från bonniers kokbok, fast utan rätt mått) Om inget annat anges så är mängden valfri :) Till två personer, varav en äter mycket + lunch nästa dag
Pasta (fullkorn är bra för magen)
Kallrökt lax
Färska eller frusna champinjoner
1-2 klyftor vitlök
En gul lök, eller några scharlotten
Fiskbuljongtärning
2 paket creme fraiche (valfri fetthalt)
2-3 dl vatten


Koka upp pastavatten. Fräs svamp och vitlök i en stund, tillsätt löken och fräs allt tillsammans i en liten liten stund. Tillsätt sen vatten och buljongtärning och låt det koka upp. När pastan är på gång och svamp-lök blandningen kokar kan ni tillsätta creme fraiche och lax. Låt det koka upp och servera sen. Mums!

Efterrätt!

Smoothies gjorda i en mixer av 1 banan, frusen mango och naturell lightyogurt. Syrligt och härligt :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

  1. Mmm det såg riktigt gott ut! Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Oj... Du kan gärna få komma hem till oss och laga mat. ;) Jag är nämligen värdelös på det. :P

    SvaraRadera
  3. That there yogurt smoothie looks yummy.

    SvaraRadera
  4. Mmm gott gott gott! Ska nog allt ta och prova det receptet! Vi är mycket för pasta.. och nya såser är så välkomna så! :D

    SvaraRadera
  5. :) Jag tror nog att man kommer längre med att vara bra på att laga mat än att vara bra på pyssel. Försök att ge två hungriga barn en snygg kudde eller en välsydd klänning? ;)

    SvaraRadera
  6. Testa gärna min cheesecake. Den är jätteenkel och smakar nästan som glass.
    gottochenkelt.blogg.se

    SvaraRadera