torsdag 22 maj 2008

201

Detta är inlägg nummer 201, därav titeln.

Det blev inte så mycket bloggande idag märkte jag. I skolan var de roliga nog att lägga in tre redovisningar på samma dag, och efter den dagen är man ganska slut i huvudet faktiskt.. Men jag kände nog att jag var tvungen att skriva av mig lite :)

Jag har blivit helt frälst av bladmönstret som jag pyntat insidan av min köksskåp med och jag planerar för fullt vad jag mer kan göra för att knyta ihop det mönstret lite varstans (jag kommer kanske vara trött på det om ett par veckor så som jag håller på nu.. men äh) och imorgon när man äntligen får lite (superstark betoning på lite) pengar så springer jag nog raka vägen till lagerhaus och köper en duk! Den ska dock inte sitta på något bord, utan jag visar när jag är klar :)


Imorgon blir en trevlig dag. Jag är i stort sett ledig, förutom lite ärenden som måste fixas. Sen på kvällen kommer storebror och hans sambo hit och äter sushi med oss. Sen på lördag så är det äntligen tid för den efterlängtade bloggträffen, som låter bättre och bättre för varje dag som går!

Nu har jag visst fått skriva av mig lite :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag älskar oxå det mönstret! Var på Lagehaus och spanade in duken med! Billig var den oxå! Bra när man är student! :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen superläckert det där mönstret. Jag får nog ta en sväng till Lagerhaus snart.

    SvaraRadera