söndag 18 maj 2008

Gardinfoto och veckoplanering

Här är alltså dagens verk. Somriga gardiner (som jag inte strykt ännu, men jag ska..) som lyser upp vardagsrummet. Tillsammans med väggarna är det lite väl ljust egentligen, men det får vara så i ett tag, tills jag tröttnar på det ljusa och glada :)


Nu är det lite tråkigt dock att jag har gått och blivit sjuk. Har varit på gång hela helgen men nu känns det som det är på väg att bryta ut på riktigt, då jag har huvudvärk, halsont och är både snuvig och dåsig. Det känns lite kluvet eftersom jag ska vikariera på en förskola imorgon som jag verkligen gillar, och det känns dumt att gå dit om jag är sjuk och inte särskilt bra på mitt jobb men det känns också dumt att sjukskriva mig när jag ska börja tidigt, och jag vill gärna att de ringer igen..

Resten av veckan är också full av dagar där jag inte har tid att vara sjuk. Tisdag har jag ett viktigt obligatoriskt seminarium, på onsdag ett mycket viktigt studiebesök och på torsdag avslutas veckan med tre redovisningar på en dag. Sen ska jag hem och däcka.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Svar: Tack, vad gulligt! Haha, ja du det vet jag faktiskt inte. Tror det är enbart för äran :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färgklick! Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag börjar tycka om orange mer och mer ;-) Hoppas att du kryar på dig!

  SvaraRadera
 4. Hejdu! Du har en utmärkelse att "hämta" hos mig om du vill! :) Kram

  SvaraRadera