söndag 18 maj 2008

Älskade impulsköp!

En impuls tog mig och sambon till ikea, och väl hemma hade vi en hel del gardinstänger, gardiner, panelgardinhängare och faktiskt allt jag skrev om i förra inlägget hamnade hemma hos oss. Gardinerna är till och med på plats, efter mycket om och men. Det var lite bökigt, och ganska tröttsamt då jag är sjuk.. men lite halsont och snuva ska inte hindra mig! Det blev till och med ganska fint, men jag ska inte visa förrän senare eftersom jag inte förstår hur jag ska fota ett fönster när det är ljust ute och samtidigt få en ljus och tydlig bild.. så jag väntar tills mörkret kommer. (tänk att klockan är 21.15 och solen fortfarande är uppe, vad mysigt!)


Ni får hålla till godo med dessa två bilder tills dess.


Mina liljor är på sista skriket nu, köpte dem förra fredagen. Men för att verkligen ta till vara på det som finns kvar av de vackra blommorna klippte jag dem och satte dem i ett Mine glas från kosta boda. Det blev ganska fint tycker jag.


Se så orange en gardin kan vara! Lägg märke till att jag nu satt en vanlig gardin med hällor, på ett hänge för panelgardiner.

Ha det bra sålänge!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Hej! Soffan är köpt på Ekeby-möbelaffär =)

  SvaraRadera
 2. Roligt med ett Ikea-besök :) Vilken läcker orangefärg på gardinerna! Önskar att jag vore mer tuff att prova på såna färger.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Va roligt att åka till Ikea! Ser fram emot att få se mer bilder! Härliga bilder du visar!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med en impulstur till Ikea! Det ska bli kul att se vad ni handlade. Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej, Mine är kanon, funkar till allt, Kaffe, te och som blomvas. Köpte den vita vasen på SwedishArtglass.se, supernöjd! Den är riktigt läcker.

  Mine Vas Vit - Kosta Boda

  SvaraRadera