onsdag 14 maj 2008

Nu är det på gång!

Årets händelse har satts i rullning, Sex and the city the movie har haft sin premiär och jag väntar spänt på att den ska komma till lilla Malmö. Förutom alla snygga kläder och skor (!) ska det bli riktigt spännande att se all inredning som de har hittat på. Det är åh så spännande!

Hur gör ni? Väntar ni på premiären, laddar ni ner filmen på grund av iver eller väntar ni avspänt tills den är ute på dvd? Jag väntar nog på premiären och gör en grej av det. Bio med vännerna i snygga pumps och chica klänningar, och avsluta med några cocktails någonstans :) Dock får man kanske ladda ner filmen också senare så att man kan pausa och titta extra noga på inredning och klädstil. Yes I may be obsessed...Bilderna är lånade från sexandthecitythemovie.com, där man kan se trailers och även göra ett test där man ser vem av killarna i serien ens man liknar mest. Min sambo är en Steve :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Jag kommer att vänta till premiären! Åhhh som jag längtar :) Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Jag längtar åxå... Bra idé att göra en grej av det. För det är klaaart att man ska klä upp sig och ta sina snyggaste skor och sina bästa vänner med sig och se den på bio! :)

  SvaraRadera
 3. Det kliar i fingrarana men självklart kommer jag att vänta till premiären!!! Å jag längtar verkligen mycket!! :)
  Kramar

  SvaraRadera