måndag 19 maj 2008

Min walk in closet

Nu när vi har städat undan lite i garderobsutrymmet där vi hänger jackor och sånt så kan jag faktiskt gå in och ställa mig där, och vips så har jag en egen trendig (nja) walk in closet. Jag kan inte mer än gå in och snurra ett varv då där är begränsat utrymme, och jag får akta huvudet när jag går in så jag inte slår i både elskåp och lampa.. men annars är det super :) Jag tyckte det var så trevligt att jag lade till en liten detalj som kan passa där kläderna bor :)
Jag är faktiskt ganska sugen på att göra denna garderob lite mer praktisk och fin. Har börjat lite smått med att sätta upp en hylla där jag kan ställa några skor. Sen ska jag se om jag inte kan göra lite åt gången, och kanske köpa färg på rea (har aldrig gjort det.. men det måste väl finnas ibland..) och pynta lite då och då helt enkelt :)

Denna dagen blev väldigt bra förresten. Idag har jag både fått en utmärkelse och en länkning hit från sköna hem :) Så hej till alla läsare från sköna hem!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Jag gillade verkligen det charmigt ditplitade citatet!! Det är bara att använda presentpappret i dina skåp också, det är en fiffig och billig idé. Och lätt att ändra när man är så ombytlig som jag är..:-)

  SvaraRadera
 2. Uuunderbart citat ju!! :) Inte illa med en walk in closet. ;)

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja visst är det fint! Ett pärlhalsband till matbordet!

  Alla önskar vi oss nog en större garderob. Själv får jag nöja mig med två stycken från IKEA..

  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Schysst med en WIC! :) jag har en man kan ta ett steg in i iallafall, men den är ofiffad. Det får bli ett senare projekt.
  Färg finns förresten billigt på Rusta :) (Där de även har mattor som du skrev :) )

  ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Bra idé att skriva det citatet i klädkammaren! Från den bästa serien i historien! Hmmm... Jag kanske måste härmas! ;) Vi får se.

  Kramar

  SvaraRadera