onsdag 14 maj 2008

Bra gardintips

Gardintips är oftast inget jag brukar bry mig om när jag läser inredningstidningarna, brukar bara bläddra förbi. Det är nog mest för att mina vardagsrumsväggar är så fula att inga gardiner passar ändå.. :) Men det var en riktigt bra bild i Sköna hem nr 5 (2008).För det första är det riktigt fina gardiner. Det är något som tilltalar mig speciellt med de gula. De vita tunna gardinerna emellan de färgglada. Hade passat väldigt fint här hemma nu på våren och sommaren..

De färgglada gardinerna är vanliga gardiner som är upphängda som om de vore panelgardiner. Hallå där! hur fyndig får man bli! Kalasbra idé tycker jag. Det blir ju jätteenkelt att variera gardinernas placering, och de rynkar sig väldigt fint också.

Tidigare har jag tänkt att jag inte vill ha gardinerna släpandes i marken, eftersom det är lite mer omständigt att städa då, men nu säger jag äsch! Jag struntar i det. Det blir så himla fint ju!

Jag funderar lite på om jag ska inreda mitt vardagsrum som om jag hade fina gula väggar istället för fula.. att ha gula gardiner hade kunnat funka fint egentligen.. Men det kan ju också vara så att jag genom att inreda det fulgula accepterar läget, vilket jag inte vill göra. Får fundera lite mer på det.. Nåväl, väldigt bra gardintips var det iaf :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Men oj, det var en annorlunda upphängning av gardiner. Det har jag aldrig sett förut. Måste fundera en stund på om jag gillar det eller inte... *ler*
  Vi har ett inglasat uterum och där skulle jag nog kunna tänka mig nåt sådant i vitt. Men då är det väl ännu mera opraktiskt att ha gardin på golvet förstås då dörrarna ska skjutas fram och tilbaka och barn springa ut och in...hmm...
  Ha en bra dag!! Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du är med och tävlar! Lycka till, kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Det är snygga gardiner, men tyvärr lite för vågat för min del! :) Jag är lite feg när det gäller gardiner, på något sätt vill jag att de mest ska smälta in, vilket är helt fel tänkt. De ska ju vara snygga och synas ju!
  Ha det gott! //Fegisen

  SvaraRadera