måndag 26 maj 2008

Några vackra ting, varav en är praktisk!

Nu sitter jag vid sambons dator och bloggar. Inte för att jag har sålt min dator, utan därför att jag trodde att mannen skulle komma och köpa datorn, och då tog jag bort så gott som alla program.. varav ett var photoshop. Typiskt! Så nu sänkte jag priset på datorn rejält för att bli av med den så fort som möjligt, och tills dess orkar jag nog inte installera allt igen bara för att ta bort det sen.. äh, intresseklubben antecknar.

Jag ska visa lite roliga saker istället! Nämligen lite saker som följde med mig hem på bloggrundan!


Denna vackra metallskylt köpte jag på Fridas gård, den kostade 149 kr och är aldeles perfekt i mitt nyrenoverade badrum som är i behov av lite gammeldags charm :) Det fanns mycket fint där, priserna var vettiga och hälften av bloggrundans deltagare lämnade butiken med en ny groda.


Denna söta krona var en av presenterna vi fick från mixin.se, och den var faktiskt sötare än vad jag trodde att den skulle vara. Hade nog inte köpt den själv, men nu vill jag köpa fler :) Vi fick lite mer från samma ställe, men jag bloggar om det när de hittat sin plats här hemma.


Denna var praktisk! En löktvål från presentverket. Tar bort lukten från fingrarna när man hackat lök, skalat räkor eller rensat fisk. Helt genialiskt egentligen, den tar ju aldrig slut och den är fin på diskbänken.

Jag skriver som sagt om de andra sakerna när de har fått en bra plats här hemma, vilket är lite senare i veckan helt enkelt. Har en del att göra nu i början på vecjan med skolan, men är förhoppningsvis klar och ledig hela fredagen om jag är ambitiös nog :) Nu ska jag laga mat. Ha det bra!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

9 kommentarer:

 1. Vi har en likadan löktvål, den är riktigt praktisk. Det ska bli kul att se var alla dina fynd hamnar :) Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Funkar den där löktvålen alltså? :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Har aldrig testa den där löktvålen , har varit skeptisk om den skulle fungera, men snygg är den =)

  SvaraRadera
 4. Åhh vilken söt skylt! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har precis hittat till din blogg, ser så mysig o inspirerande ut. Kände en Iris för många år sedan vars mamma är isländska, men hon bodde utanför Kungälv o är säkert bara 20 år så det är väl inte du?
  Gamla minnen väcktes till liv iallafall, tack för det!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Så löktvålen fungerar?! Hm, måste nog köpa en sån till maken som är kock... Fina saker du införskaffat måste jag säga!

  SvaraRadera
 7. Hallå....Vilka snygga å praktiska saker! Är den bra löktvålen???
  Väldigt snygg om inte annat.....
  Kram å nattinatti!!!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin blogg du har. I'll be back!

  SvaraRadera
 9. Hoppas allt är bra med dig?
  Jag har tok mycket att göra så min bloggtid har krymt avsevärt den sista tiden.. Men jag gör ett tappert försök och kika in emellanåt i alla fall!! :)
  Kram kalas ♥

  SvaraRadera