lördag 1 augusti 2009

Kaos med stort K...

Flytten är nu avklarad och internet är på plats i nya lägenheten, alltså kan bloggandet börja igen. Som kompensation för veckans paus så har jag fotat en hel del så ni kan få se hur det ser ut hemma hos mig nu. Det är kaotiskt vill jag säga... men det kan bara bli bättre :)

Igår fick vi upp våra nya pax garderober från Ikea som vi ska ha i garderoben i sovrummet, just nu är den lite tom, men idag ska några lådor packas upp och garderoben fyllas. Ska bli skönt att bli av med några lådor faktiskt..

En hörna i sovrummet, massor med lådor överallt ännu..

Såhär ser vårt kök ut just nu.. själva inredningen till köket kommer om ca 3 veckor, så vi får äta ute och hos släkt och vänner tills dess.

I hallen och köket har vi sänkt taket, och i hallen har vi fått upp en spotlight. Den ser lite ensammen ut än sålänge, men det ser roligt ut :)

I hallen har vi också satt klinker innanför ytterdörren. Vi har täckt över det för tillfället, men vi ska nog foga golvet idag. Det är riktigt fina klinkers så det är synd att ha det övertäckt egentligen.

Så då vet ni hur jag bor just nu :)

3 kommentarer:

  1. Ja ni ahr ju lite att göra:) Men det blir nog superfint när det är klart! Skall bli kul att följa... Kram

    SvaraRadera
  2. Ska bli så kul att se allt vart efter!!
    Skönt att ni är på plats nu :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Sådär ser vårt kök också ut just nu... dock bor vi inte där under tiden... vi har några veckor på oss med renovering innan vi skall flytta :)

    SvaraRadera