onsdag 5 mars 2008

För er som snokar i folks badrumsskåp

Här kommer en liten visning av det som finns i mitt lilla skåp som vi fick upp i helgen.

Här har vi en översiktlig bild på hela grejen. Korgen längst ner och den genomskinliga muggen på hyllan i mitten köpte jag idag. Det bryter inte mot mina köpstoppsregler att handla saker till badrummet.. så jag bröt inga regler :)

En oerhört spännande bild på mina tops.. :) Den lilla plastmuggen kostade 35 kr på Åhlens.

Denna fina korg köpte jag på systrarna grenes för hela 28 kr (älskar den affären..)

Mina två parfymer rekommenderar jag till andra, för de luktar jättegott! Det lilla gröna "äpplet" är från Donna Karan NY och den rosa i bakgrunden är Paris Hilton.

Här ser ni lite av mitt "bling" (det mesta från HM..) i en söt skål från systrarna grenes som förmodligen knappt kostade något, men jag minns inte exakt.. :)

3 kommentarer:

  1. Kul att få se en titt i ditt badrumsskåp. Donna Karen NY parfymen har jag haft och Paris har jag nu. De luktar båda jättegott! Vilken fin korg!

    SvaraRadera
  2. haha jag är en sån badrumsskåpsfluktare :P vet inte varför, men när jag är hemma hos folk glor jag ALLTID i deras badrumsskåp- det kanske är sånt man inte ska avslöja för folk haha. Får både du och din sambo plats med era grejer i det lilla skåpet :-O Jag behöver två till mig själv *fniss*

    SvaraRadera
  3. Håller med dig fullt ut! Paris Hiltons parfym är min favorit också;)Dessutom så har jag också köpstopp på internetbeställningar. Dock bröt jag den igår, men hag klarade mig en vecka;)

    SvaraRadera