måndag 31 mars 2008

Nytt läge föll mig i smaken

Nytt läge på tv3 var ju ganska underhållande faktiskt. Dock vet jag inte om jag gillade programmet för att det var kul eller för att jag blev totalt frälst av den limegröna färgen i allrummet och därefter älskade allt och alla i en stund. Satt och försökte övertala sambon att måla hallen limegrön, och sätta upp svartvita tavlor som kontrast, och några speglar och min nya life line hängare funkar fortfarande om vi kör lime och svart. Sambon är dock inte helt såld på idén.. Det var ju detta jag skulle gjort när sambon var i sälen, jag skulle målat hela hallen limegrön!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Hahah....du är för härlig! Ja det skulle du ha gjort....
  Äsch.....det är män vi snackar om....gro ett frö av åtanke hos honom med rätt övertalningsstrategi...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Glömde säga att du måste måla om storarummet oxå ifall du ska köra lime i hallen, annars tror man att man kommit in i en fruktskål..

  SvaraRadera
 3. Tyvärr missade jag programmet igår, hade velat sett det. Men kanske kan se reprisen eller så får jag vänta tills nästa vecka. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag föll lika pladask som du, tror jag. Brukar kika in på din blogg men har inte lämnat kommentar förrän idag. Gillar din blogg skarpt.

  Jag vill också ha limegrönt någonstans, gärna i hallen, men jag har en mörktvinröd fondvägg nere i hallen så det matchar ju inte riktigt, ska kanske måla om den istället, det är ju bara två månader sedan den blev vinröd...
  Har ju en fondvägg i vardagsrummet i limegrönt, brunt och turkost... Måste fundera på detta men min man kommer garanterat att reagera likadant som din.

  Tack för mysig läsning
  Monica

  SvaraRadera
 5. ha, ha så brukar jag också göra. När katten är borta....

  SvaraRadera