söndag 30 mars 2008

Vilken ska man välja?

Jag köper som bekant en hel drös med inredningstidningar varje månad i lösnummer. I julklapp fick jag en prenumration på Elle Interiör av mina syskon, och kom på hur trevligt det är att få hem tidningen i brevlådan direkt. Det som är det bästa är väl att man sparar pengar på att inte köpa lösnummer, och man spar lite på det dåliga samvetet också genom att betala hela summan på en gång... så slipper man tänka på det sen, och må dåligt över att man spenderar pengar man inte har på en tidning som man egentligen inte behöver.. :) Alltså är jag lite sugen på att prenumrera på en ny tidning. Så här är några erbjudanden på mina favorittidningar från min sponsor Tidningsbutiken.se

3 nummer - 49 kr. 8 nummer 269 kr. 16 nummer 549 kr. Allt i hemmet brukar ha ganska mycket tips som man faktiskt kan använda sig av vilket jag gillar. Inte alla produkter i tidningen är svindyra som i många andra tidningar.

6 nummer 199 kr. Allt om kök och bad var jättetrevlig läsning när vi höll på som mest med badrummet, och inspirerade mig att börja tjata på sambon om att renovera köket också :). Det brukar även finnas trevliga och enkla recept mitt i tidningen.

12 nummer 299 kr. Detta alternativ är mycket prisvärt tycker jag, och tidningen är också bra, mycket praktiska tips och pyssel och sånt. Jag gillar att läsa om pyssel, dock är jag inte så pysslig som jag tror... men prismässigt ligger denna tidningen bra till.


6 nummer 199 kr. Ännu en klassisk tidning som är trevlig att läsa. Jättebra inspirationshem brukar det vara här. Dock har de en tendens att visa en hel del dyra prylar tycker jag, som är så snål..

Vilken ska jag välja? Rekomenderar ni någon annan tidning? Jag gillar att läsa om fynd och inredning på små ytor :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,


Affiliator Affiliateprogram


2 kommentarer:

 1. Eftersom jag också försöker leva nåt så när ekonomiskt, så tycker jag naturligtvis Hem ljuva hem. :)

  Precis som du säger, så får man "mycket för pengarna", tycker jag.

  Har själv prenumererat på den då och då.

  Jag tittar in på din blogg regelbundet.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Personligen gillar inte jag "sköna hem". Tycker det är dyrt och opraktiskt det mesta i tidningen.. visst finns det ok grejer med lite roligare inslag.. men jag har sagt upp min för att jag fick ingen inspiration som fanns i min smak.. inte för dom pengarna.
  Lyxig och kall tidning.
  Jag gillar Hem ljuva hem jag med.

  SvaraRadera